Emma Elise Viebke 12 december 2009

DOPET!!!!!

Lördagen den 12 dec döpte vi vår underbara tös Emma. Alla våra älskade var med och gjorde våran dag helt perfekt. Daniels mamma och pappa samt syster med man och barn kom på besök redan på fredagen för lite pizza och rödvin. Det va ganska så rörigt hemma hos oss, men vi hade en kanon kväll. Såg på idolfinalen och blev MYCKET besvikna när Erik big ego vann. Vi hade hoppats på att Calle the skåning skulle ta hem hela skiten.

På dopdagen var i alla fall jag sjukt nervös, hade ju haft kakbonanza i 2 dagar och bakat som besatt. Hur skulle vi hinna allt, vilka skulle komma, skulle dom gilla kakorna????? Så mycket att göra. Men allt gick jättebra, alla som vi önskade skulle komma kom. Prästen stank sprit och va lika virrig som han va på dopsamtalet, Dannes systerdotter Nellie va inte på sitta i kyrkan humör utan gjorde revolt mot prästen och skrek nästan hela tiden, helt rätt!!!! Det är ju jätte tråkit när man är 1½ och sitta still i kyrkan och lyssa på en gaggig gubbe super länge. Speciellt när mamma och pappa måste stå där framme medans man själv bara får sitta hos mormor och morfar. Så min bästa(och enda) svägerska tog sin mys unge och satte sig i bänken istället. Min bästa svägerska och hennes man är faddrar åt vår lilla guldklimp. Tack snälla ni för att ni ville!!!!!

Fikat efteråt vart en succe! Min kakbonanza va lyckad!! Alla älskade mina kakor! JIPPIE!!!!!! Vi hade dukat upp långbord och fika bord. Vita dukar och ljus, vi va i ett hus strax bakom kyrkan som en gång va prästernas bostad, ett super fint hus. Barnen kunde leka i ett lekrum så vi vuxna kunde sitta i lugn och ro och fika.

Emma fick så super fina presenter, allt från tingeling halsband till en underbar hund man trycker på tassarna så låter det. Så fick hon ett par puma skor med strass på! Helt underbara.

Kort och gott!!!!

Tusen tack alla ni som gjorde våran dag helt underbar!!!

Kommentarer
Postat av: Sandie

Ville bara tacka för att vi fick komma på eran speciella dag, förlåt --->´EMMAS speciella dag menar jag :) det vart jätte fint och kyrkan var otroligt vacker! det betydde mkt att ni bjöd oss varma kramar från oss!! Och JAAA kakorna var hur goda som helst :D

2009-12-16 @ 16:57:32
URL: http://www.favetelinguis.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0