Äntligen händer det!!!

Vi vann choklad!!!
Efter att man stoppat in typ flera tusen i dom där jävla chokladhjulen vann vi igår! 2kg schweizernöt!! Jihooo! skrek jag när vi såg att vi vann!!! Ett bra avslut på en underbar kväll! Vi röjde som 14åringar bland karuseller och åkte typ allt, jag lyckades bli "övertalad" att åka insane, ibland det hemskaste jag gjort! Skrek hela tiden och kände mig som en trasa när vi kom ner! Inför nästa tur i den ska jag dricka lite öl innan så att jag inte tänker så mycket innan.
Bästa Jessi va barnvakt åt Emma så att vi kunde ha en kväll själva, och det va helt underbart att bara vara Daniel och Daniella för en kväll, springa runt och bara garva! Kvällens bästa va enligt mig kvasten, lagom mysig och lite skum! Kvällens tråkigaste enligt mig va blå tåget, att man aldrig lär sig! Den e ju skit tråkig!
Nästa besök blir det snart igen, men då med lite mer pengar så att man kan köpa lite fler lotter och kanske ta en öl eller två!
Bilder kommer lite senare! Nu mer kaffe!!!

En erfarenhet rikare!!!

Har börjat o jobba igen nu!!! En vecka avklarad!
På  denna vecka har jag: svettats ca 1000liter!, haft bara nöjda gäster, klarat av en bankettmiddag i stadshuset, gått ner för trappen i blåhallen med en istårta på axeln och tomtebloss i örat! UTAN ATT RAMLA!!!!! Är väldigt stolt över mig själv!
Danne har klarat av barnen galant! Han är en super pappa! Bästa pappan i stan! jag får så dåligt samvete när jag bara somnar på kvällarna! men det går väl över när jag kommit in i jobbet lite mer!
Ikväll blir det grönan för mig och danne, bästa jessi ska passa emma!

nej nu får jag skärpa mig!!!

Oj oj!! 6 dar redan!
Sitter nu och njuter av lite kaffe innan jag ska göra mig iordning för att åka till jobbet för första gången på nästan ett år!! Eller jag har ju varit där, men nu ska jag jobba! Skum känsla, tog fram kläderna igår och började nästa böla. Insåg att jag kommer sakna mina underbara ungar som fan! Dane the dad satt och mös med emma i soffan igår och då började jag nästan gråta, underbara lilla snuttan! Och mammas lilla skit gustav får man ju inte glömma! Som han kämpar med att vara lugn och snäll. Stackarn va han brottas med sina innre"demoner"! Det bara spritter i benen på honom hela tiden! Munnen går konstant, kommer sakna hans pladder lite!
Köpte nya badbyxor åt honom i veckan! Dom va väldigt coola, så coola att dom åkte på på en gång! Sen sov han med dom i flera nätter! Döskallar på, mycket fina! Det är ju bara lite mer än 2 veckor tills han ska till "bamseland" med farmor! Oj oj va han längtar! Varje gång han hör grekland eller semester så går han igång!
Mammas underbara lilla mys kille!!!

Nej nu måste jag ta mig i kragen och klä mig! facet måste ju på idag!!!

ganska så lugn helg!!

Va väldigt duktiga och tog oss till barnens hus för att lämna in vagnen som rasar!!! Bromsarna hoppar i själva, suffletten är sne, ramen är sne och bygeln fram på vagnen har gått av!!! Funkar liksom inte!!! letade i flera timmar efter kvittot utan resultat! Så vi åkte dit lite på en chansning, MEN!!!! Lite smygreklam för barnens hus!!! VÄRLDENS BÄSTA BARN GREJ AFFÄR!!!!! Dom tog emot vagnen och ska ringa brio, vi fick med oss en låne vagn som e grym!! Vi vill nästan behålla den! Vi ska undersöka om den möjligheten finns. DEN ÄR RÖD!!!!! perfekt måste jag säga!!! stackars danne bara som snart går på pappaledighet, han får köra runt med en röd vagn!!! manligt kan man tycka! Jag tycker att alla ska handla där, men bara i den i infracity! det är där dom är trevligt och bäst!!!

då har dom varit här!!!!

SÅ!!!! Äntligen kom dagen då vår lilla lägenhet skulle fyllas med kameror och ljudkillar!!! Jisses tänkte vi när dom började bära upp väskor med grejer!!! Samt den mytomspunna budgettavlan kom upp! Jaha det är så den ser ut!!! Vi vart utrustade med myggor så skulle vi köra igång. Men hallå!!! vart är sminket då??? har man inte det vid inspelningar??? nehe tydligen inte! är galet nervös och känner hur svetten börjar rinna(fräsch)! Får lite skit, som jag förtjänar! Bryter för lunch och lagar dom godaste stuvade mackisarna jag någonsin gjort, sen är det dax för tavlan!
Här skulle jag lagt upp en bild, men ni vet hur det kan vara med media!! AJAJ!!! inte göra!!!!
Kan avslöja att det är riktiga pengar en stackare får sitta och sätta magneter på!

Efter att verklligehten kom fram fick vi present!!!
ÅRSKORT PÅ GRÖNAN!!!! med åkband och allt för hela glada familjen!!!
Som en gammal grönanarbetare blev jag lite sådär glad(förlåt vill inte verka otacksam)! Bodde liksom där från april till september. 2 gånger!!!! Men fan va kul vi ska ha där i sommar!!! Danne ska få åka tills han spyr flera gånger om!!! Själv har jag lärt mig hur man åker utan att kräkas!! Yrkeshemlighet! Inget kan få mig att berätta!!!
Tack snälla tv3 för all hjälp och uppmuntran!!! Vi ska göra allt vi kan för att klara budgeten ni gjort upp åt oss!!!
Och nej ni kommer inte få se oss i tv!!! vi va bara en testfamilj!!


Slänger in en bild på emmis som gungar istället för budgettavlan!!!
Men den finns att eskåda i dannes mobil!!

ny vecka nya möjligheter!!!!

Ja jag vet att det va en vecka sen sist!! men har inte känt så mycke insperation till att skriva. Emma gnäller värre än en gnällapa och gustav kör tvärtom leken!!! Nu vill vi bara att dom där jävla tänderna ska komma!!!! Hon gnäller och gnäller, snorar och gnäller. Lilla tösen!!! Fast när hon är glad är hon väldigt mycke glad!!
Gustav kör det här att om mamma säger nej inte hoppa i soffan så hoppar han lite till, säger jag inte slänga leksaker på emma så kommer det ett gosedjur till flygandes. Ja jag vet att det är fullt normalt för en liten 5 årig kille!!! Och han är ju den goaste lilla kille som finns, men ibland blir man tokig!!! Nu förstår jag hur min mor hade det med mig..... STACKARS!!!!! Jag drog den här lotten och nu är det dax att samla in vinsten i form av gnäll, ålning på golvet och trots!!! MED NÖJE!!!!! Nästan alla dagar!!

Imorn kommer tv3 hit för sin fake inspelning och uppläxning av oss!!! Ska bli intressant.... Tänkte att jag skulle ta o städa av lite här hemma idag, men nu blir det lite lunch och sen lekparken!!!!

gus med nya bilen!

RSS 2.0