Snart nytt år med nya äventyr som väntar!!!

Så är snart detta året slut! Tänkte försöka lista ut vad jag gjort under året, JO!!!! Jag har gått igenom en sjukt jobbig graviditet, en mycket varm sommar(väldigt gravid), gustav har slutat med napp, välling och blöjor! Emma kom ju i augusti. har hittat en större lägenhet och flyttat in, innan dess döpt emma med en kändis präst! Tänk att allt detta har hänt och jag har inte jobbat en dag sen sista maj!!! Helt otroligt!!! Det har varit ett omtumlande år med både roliga och jobbiga saker, under perioder har man tänkt att hur ska jag orka med allt! Men vill man så kan man!!!! med hjälp av vår otroliga familj och alla nära och kära vänner har man tagit sig igenom allt! För att muntra upp en kan man alltid kolla på den här lilla shrek ungen!!

Julen är snart slut!!!!

Jaha......
Då va snart även denna julen slut, Danne ska jobba igen imorn och jag ska vara med barnen i 2 veckor. Gustav ska tillbaks till dagis den 11 jan!!
Vi har haft en lugn och mysig jul, vi va hos min mamma på julafton, det va bara vi där så det va väldigt lugnt och skönt. Gustav och emma fick massor med fina klappar, det fick visserligen vi oxå. Av danne fick jag en as snygg kjol och super fina nagellack och tjocka strumpor så att jag inte fryser om benen när jag har kjolen på mig. Av mig fick danne 2 par skjortor, jätte fina rutiga såklart! Och kallingar ännu mer såklart! pallar nästan inte att rabbla upp allt fint Gustav och Emma fick för då skulle jag sitta här hela kvällen. Men vill verkligen tacka svärföräldrar och svägerska, mamma och kjell, alla underbara familjemedlemmar som gett våra ungar och oss så jätte fina grejer!
Älskar er alla massor!!!!!

God jul och gott nytt år!!! vi orkar inte skriva just nu, men här är lite stökiga bilder på vår nya lya!


dan före doppare dan!!!!!

Jaha.......
Så kom julen i år igen!  Klappar som ska handlas, kort som ska skickas barn som ska badas!!!
Kanske ska ta och passa på och tvätta mig oxå, kanske hjälpa Danne o skrubba sig ordentligt på ryggen!
Nu är vi inne i nya lägenheten och börjar komma i ordning. Köket uppe, garderoben fixad, badrummet check, gus rum check! Typ bara hallen och vardagsrummet kvar.
Själva flytten gick jättebra, killarna från dannes jobb som va med och hjälpte till jobbade på som bara den, typ som arbetsmyror som druckit red bull! Jag hade Emma och gustav uthyrda så jag fick jobba ifred. Det blev lite stressigt men det gick bra. Känns helt underbart att ha ett sovrum, man kan stänga in sig och bara vila. Emma sover ju inne hos oss och hon har sovit 2 HELA nätter, utan att vakna för att äta. Helt underbart, sakta men säkert börjar jag bli en människa igen. hade glömt bort hur det va att sova hela nätter.

Men!!!!
Nu är även den stora fina granen uppe(tack mamma och kjell för dom fina kulorna, glittret och ljusen). Gustav hjälpte till och klä granen på bästa sätt, med andra ord sitter det många kulor på ena sidan. Men det gör ju inget. De fina paketen ligger under granen och bara väntar på att öppnas. Gustav har mycket svårt att hålla sig till imorn. Tur att han ska till sin pappa så att han kanske hinner glömma klapparna här lite.  Nu ska kläder på barn och mig själv, sen ska vi till bvc för att väga och mäta emma!

flyttning pågår!!

Hej alla som läser vår blogg!
vi kommer så snart vi bara har fått lite ordning i vår nya lägenhet att börja skriva här igen.
Det kommer att bli nya inlägg, med lite nya fina bilder på vårt nya boende.
Mvh Daniel, Daniella, Gus och Emma, med andra ord "Vilda Familjen"

Lite bilder från dopet!!!


Emma Elise Viebke 12 december 2009

DOPET!!!!!

Lördagen den 12 dec döpte vi vår underbara tös Emma. Alla våra älskade var med och gjorde våran dag helt perfekt. Daniels mamma och pappa samt syster med man och barn kom på besök redan på fredagen för lite pizza och rödvin. Det va ganska så rörigt hemma hos oss, men vi hade en kanon kväll. Såg på idolfinalen och blev MYCKET besvikna när Erik big ego vann. Vi hade hoppats på att Calle the skåning skulle ta hem hela skiten.

På dopdagen var i alla fall jag sjukt nervös, hade ju haft kakbonanza i 2 dagar och bakat som besatt. Hur skulle vi hinna allt, vilka skulle komma, skulle dom gilla kakorna????? Så mycket att göra. Men allt gick jättebra, alla som vi önskade skulle komma kom. Prästen stank sprit och va lika virrig som han va på dopsamtalet, Dannes systerdotter Nellie va inte på sitta i kyrkan humör utan gjorde revolt mot prästen och skrek nästan hela tiden, helt rätt!!!! Det är ju jätte tråkit när man är 1½ och sitta still i kyrkan och lyssa på en gaggig gubbe super länge. Speciellt när mamma och pappa måste stå där framme medans man själv bara får sitta hos mormor och morfar. Så min bästa(och enda) svägerska tog sin mys unge och satte sig i bänken istället. Min bästa svägerska och hennes man är faddrar åt vår lilla guldklimp. Tack snälla ni för att ni ville!!!!!

Fikat efteråt vart en succe! Min kakbonanza va lyckad!! Alla älskade mina kakor! JIPPIE!!!!!! Vi hade dukat upp långbord och fika bord. Vita dukar och ljus, vi va i ett hus strax bakom kyrkan som en gång va prästernas bostad, ett super fint hus. Barnen kunde leka i ett lekrum så vi vuxna kunde sitta i lugn och ro och fika.

Emma fick så super fina presenter, allt från tingeling halsband till en underbar hund man trycker på tassarna så låter det. Så fick hon ett par puma skor med strass på! Helt underbara.

Kort och gott!!!!

Tusen tack alla ni som gjorde våran dag helt underbar!!!

redan onsdag!!!!!

hur f¤¤¤¤n kunde onsdagen komma så fort???
På lördag vankas det dop,, det ska bakas och fixas. Mitt bland kartonger och säckar med kläder, Så kommer ju familjen från skåne hit på fredag, kaos i vårt hem. Hur ska vi kunna städa och göra lite fint när vi bor i ett ordnat kaos.

Vi va och vaccinerade oss igår. Först bar det iväg till vårdcentralen här i rotan,,, nehe,,, inget vaccin har kommit idag! Vi åkte till norrviken, där skulle dom inte vaccinera förns idag onsdag. NEHE!!!! vi började bli lite oroliga, hade ju peppat gus hela dan. Danne började prata lite med 2 sköterskor utanför, men kom!! jag kan ju vaccinera er!! Ja jippie,,, hon plockade in oss och gav oss sprutor! Gustav va såååå tapper och duktig! men faaaan va ömma vi är i armarna idag. Hade jätte svårt att hitta en skön ställning att sova i  igår, så jag va nog vaken halva natten!  Nu är danne och hämtar gustav så jag passar på att vila lite!
Hej så länge!!!

Måndagens bild!! Den här uppenbarelsen blev jag tok kär i för mer än ett år sen!


Måndag!

Då har det inhandlats hårfärg! Förlåt frisören John! Men jag måste fixa håret innan dopet, ser ut som skit! Hade värdecheckar på hm perfekt! Åkte med gus och emma till sollentuna med en sak i tanken, HÅRFÄRG! Kommer upp till nya fina hm där, och vad finner jag?? Bara hms egna hårfärg, hm i all ära men deras hårfärg är inte den bästa. Vill ha loreal lr nått bra beprövat märke. Då vart det bara att dra till stinsen med kidsen! Hotar gus lite med att det inte blir några julklappar om han inte sköter sig, det funkade! Han skötte sig mycket bra, nästan inget tjat! Så sprang han inte iväg så många gånger. Tog en snabb sväng in på coop i häggvik och handlade lite mjölk o korv, sen mot hemmet. Gustav gick hela vägen till häggvik och berättade sagor och väldigt våldsamma historier om kalsonger, hamstrar och bhar! Livlig fantasi har han iallafall.
Emma sov hela tiden och sover fortfarande som en stock.
Imorn ska vi gå och vaccinera oss mot svinen! Jag och Gustav, emma får ingen och Danne kan göra det på söder.
Känner mig lite nervös,, man vill ju inte bli sjuk så här innan dopet, tänk om man blir helrisig eller om gus blir det så att vi får ställa in på lördag. Inte bra alls!

Sköna söndag......texten under behöver läsas......


Så blev det söndag!

Härliga regniga söndag!
Vilken skön slappar familjedag vi haft idag. Först en tripp in till stora staden, lite prommenerande där. Åka hem, laga en tidig middag, som uppskattades av alla. Även Gus puss åt kyckling med currysås och ris! Helt underbart att se honom äta det som serveras. Han va väldikt tveksam ibörjan men sen åt han med god aptit. Även lite chokladpudding slank ner. Jag har njutit av harry potter halvblods prinsen, oj va bra den va,,, måste se sista filmen nu! Helst igår! Sååå spännande!
Dane the man har haft en mys stund med glad Emma, med andra ord så har dom sovit en stund på soffan! Emma med huvudet på Dannes hjärta! Kunde tyvärr inte ta kort på denna underbara bild, ville inte väcka dom sovande! Kanske smyger mig på och tar en när jag skrivit klart. Då kommer den läggas upp till allmänbeskådning på det vida nätet!
Imorn ska jag vara hemma med Gus och Emma, har lite dålig fantasi på vad vi ska göra. Men nått ska vi hitta på. Jag tänkte nog försöka börja packa lite, så att iaf en låda är packad.

Nu är det dax o ta fighten med den omöjliga 4 åringen! SOV DAX!!!!!!

Lördagens bild!!!


T-14 dagar!!!!!

Om exakt 2 veckor flyttar vi!
Tror ni att nån liten låda har packats? Svar nej.
Ska försöka börja nu i helgen med att rensa lite och slänga skräp och rensa ur skåp. Vardagssrummet är bara att packa ner eftersom jag röjde ur ordentligt när vi slängde bokhyllorna. Men köket och klädkammaren behöver rensas ordentligt. Måste nog ta tag i det idag.
Om 6 dagar kommer la familia från skåne upp, jag vet inte vem som längtar mest, jag eller danne. Det ska bli så jävla mysigt att få ha dom här så att dom får de hur vi bor, och självklart lämna över lilla Emma till farmor som längtar så mycket att hon nästan spricker. På fredagen blir det idolfinal och bakning och fredagsmys!
Då måste jag oxå träffa vaktmästaren för att få nycklar och förhållningsregler för stället vi ska ha fika i efter dopet. Ska baka bullar, kladdkaka och lite småkakor. Ska bli intressant hur det ska gå med vår budget, men det ska nog gå. Det är ju billigare att baka än att köpa.
Igår kväll vart det fredagsmys med stort F!
Vi skippade mddagen och åt bullar och kakor istället, drack saft och tittade på idol. Gustav och Emma löste av varandra med vredesutbrott. Emma är ju mest bara söt när hon e arg men gus bara vrång. Gjorde honom glad med att leka med bilar ett tag och lät honom vara uppe längre. Emma somnade vid halv 8 och sov till ett på natten, sen vart det mat och hon somnade om. För att sova till 5 imorse, äta lite till och sen somna om. Rena drömmen! Trots att jag saknade mitt sågverk så sov jag ganska så bra måste jag säga, men nu längtar jag något helt galet efter honom. Total batteritorsk har han oxå, fick ett sms vid 8 imorse, men då sov jag så gott så. Nu väntar jag bara på att han ska komma hem och kramas lite, eller kramas ganska mycket!
Tänkte ta och överaska honom medatt ha städat lite och börjat rensa lite i skåpen! Ska nog ta o börja med det nu!

Dagens bild!!!!


Fan vart det redan torsdag!!!

Jaha,,,,
Nu är det torsdag och lunchen vankas.
Så, lunch intagen och humöret är på topp!
Ucsh, vilken dålig dag jag hade igår, det började på dagis och fortsatte hela dan. Jag bölade som en skadeskjuten älg hela dan typ. Gustav få ju bara gå 15 timmar på dagis i veckan efter nyår och det kommer att knäcka min lilla vilding. Han behöver en stimulans som jag inte kan ge hemma. Stackars kille bara gå ons-fre 9-14! Kommer aldrig att funka, så jag kommer att söka dispans hos kommunen för att gus ska få gå 25 timmar i veckan. Iallafall under en period, tills vi fått lite fason på honom.
Imorn ska Danne åka på personal partaj! Så jag kommer att vara ensam med båda monstren en hel natt! Jag är verkligen glad för hans skull och längtar nästan mer än honom, fast för hans skull såklart. Han kämpar så hårt och sliter som ett djur hela dagarna. Och jag nästan hela nätterna. fan va sliten jag är nu, kanske därför jag bröt ihop igår. Känns som att jag inte sovit på ett år, MINST!!!!!
Danne ska vara hemma imorn förmiddag så att jag ska få en lugn start på dagen och kan ladda lite batterier inför kvällen, sen drar han iväg vid lunch för att styra kosan mot Gävle! Hoppas att han verkligen får en toppen kväll, så slipper han sova bredvid mig en natt. Eftersom jag gärna sparkar lite på honom när han sover. Jag kommer nog ha lite svårt att sova eftersom jag inte har mitt sågverk bredvid mig.

Det är nu så skönt att jag kan lägga emma i sin säng på dagarna och hon somnar! Det tog ett tag och en masa gnäll, men nu sover hon som en stock.

Gustav och Danne ville muntra upp mig igår kväll efter maten, så dom bakade en äppelkaka! Den va verkligen bakad med kärlek och jag blev mycket gladare, så lyckades Danne hålla sig vaken under kvällen så vi fick mysa lite framför tvn.
Nej nu måste gummihandskarna på och jag måste dyka ner i avloppsbrunnen i badrummet, mmmm.... Känner att jag längtar väldigt mycket!!!

måste ju oxå skriva några rader!!

hej på er alla glada!!
Tänkte bara att jag oxå skulle börja skriva av mig lite här, men jag brukar inte ha tålamod att skriva mer än typ 3 rader, sen kryper det i hela kroppen och vad det beror på det vet jag inte riktigt , men det är väl nån blandning av adhd, manodepp,rastlös,otålig och allmänt dum i bollen sjukan...:)
men men... jag jobbar och står !! och trivs sjukt bra på mitt nya jobb.
Idag fick jag äran att köra tillbaka en lastbil full med möbler till en kund som fick en vattenskada i huset för några månader sen, och nu när det var återställt, var det ju dax att ställa tillbaka alla tillbehörigheter... problemet va bara att kunde stod i hallen och gick igenom varenda jäkla möbel vi kom in med, och försökte skylla varenda liten repa på oss, och det gjorde han ju för att han ville ha nya möbler men det gick inte så bra för vi hade nämligen tagit foto på alla skador redan när vi hämtade sakerna och när vi berättade det så försvann han och vi kunde återgå till att göra det vi va där för att göra.....
Så kan det se ut en dag på mitt jobb och jag måste bara säga att detta jobbet passar mig som en trång hanske, det är väldigt skiftande och jag behöver ha ett sånt jobb för att inte tröttna.
Annars måste jag nog säga att livet är snällt mot mig och att jag äntligen har blivit lycklig igen!! jag har fått allt jag bara kunde drömma om och mycke där till. jag är så jävla tacksam för att ha en sån underbar tjej, sambo, livskamrat och bästa vän som faktiskt Daniella är för mig, och hon är helt enorm på alla sätt!!! jag menar vilken jäkla människa klarar att stå ut så länge med jobbiga mig??? hon är den absolut bästa mamman till mina barn och det är 100%. Det som är lite jobbigt nu är väl att vi är sjukt trötta och känner oss lite deppiga för det, men vi lever på hoppet att det kommer bli bättre nu när vi får vår nya lägenhet och det kommer det att bli.
Jag försöker hela tiden att tänka på roliga saker som ska hända, som tex att nu till helgen ska vi åka med firman till gävle och äta julbord och bo på hotell och helgen efter det kommer hela min familj och några riktigt nära vänner hit, för då dukas det upp för emmas dop och det ska bli helt underbart att få träffa alla som jag längtar så mycke efter!!!! oj då... jäklar va jag har skrivit..... nu måste jag nog lägga ner för idag.

glöm inte att jag älskar er alla!! och Daniella: du är den absolut bästa tjejen i mitt liv och jag har en fruktansvärt stor plats i mitt skrangliga slitna hjärta för dig! kämpa på det kommer bli bättre!! jag äskar dig mest i hela världen! jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor!!! hej å i vej, leverpastaj!

RSS 2.0