gräsänka!!!!

jaha....
Sitter nu här hemma ensam med en sovande bebis och en man på fest. Börjar faktiskt känna mig lite ensam. Skulle ju helst vilja att han kommer hem nu, men han måste ju få komma ut ibland. Det är ju inte som att man kan låsa in honom, även om jag skulle vilja. Känner mig inte lika orolig och sotis när han går ut längre, men fan va jobbigt det är stundtals. Tankar som att nu är det nån som stöter på honom, eller nu stöter han på nån!!! Skitjobbigt!!! Men hjärtat vet att jag inte har något att oroa mig för!
Idag va jag och gussen på vasamuseét! Super mysigt, vi sprang runt, runt, upp för trappor ner för trappor. Kom mamma, kom mamma!!! Oj oj va han körde med mig!! Men det är helt underbart att hänga med min stora kille själv en dag!
Lillfisan har ju dragit på sig en galen hosta, hon harklar och hostar. Låter som att det är något i halsen som stör och gurglar. Nästan lite som kikhosta ibland, så hon sussar massor! Sov 3 timmar i eftermiddags, vaken i en timme sen sova igen. Hon klagar inte, bara sussar!!!

här är vi tillsammans iallafall!!!!

här är den underbara får bodyn!!!


Här är gull ungen i fårbodyn!!!!

kan inte folk läsa i tidtabellerna och lyssna på chaffören????

Tydligen inte!!!
Kliver på bussen imorse, en tjej med barn och vagn är på, när vi kommer till kyrkan inser hon att bussen ej går upp i viby!! Springer fram till snubben som kör och gormar: Va fan du skulle ju gå upp i viby!!!! Varpå han svarar lugnt: nej det gör jag inte, nästa tur gör det!! Jag sa i sollentuna att du skulle ta 525an!! Tjejen svara då vansinnigt!!! Du kan fan inte vara frisk!! Du visste att jag ville till viby!!! Varför sa du inte att du inte går upp i viby!! Din sjuka fan!!! Busschafförens svar på det blir att du e sjuk!!!
Visst kliver hon av i rotan och väntar på nästa buss tillbaka, den går upp i viby!! Men då har ungen lessnat!! Han gallskriker hela vägen upp i viby och alla på bussen vrider sig mycket obehagligt, och man ser chaffören skruva på sig och vill helst kasta av henne!! Till slut klev hon av och ett lugn spred sig på bussen!!!!
LÄR DIG LÄSA!!!!! OCH LYSSNA!!!!!!

Emma min lilla gosunge är lite snorig och hängig!! Hon sover lite risigt, det gör att jag får gå upp några gånger och klappa på henne och ge henne nappen! Nu sitter hon här och tuggar på fjärrisen! Snuttisen!!!
Nu i helgen ska Gussen till pappa! Skönt tycker vi, nja tyckte Gus! Jag vill till farmor klämde han ur sig igår! Nej men det är ju roligare med pappa tyckte vi!!! Ok då sa han sen, så blir det!! Vi ska in till stan och lämna tillbaks en bok i fältan, så jag tänkte lämna av gus till jocke då!
Nu är det lunch dax!!
over and out!!

lite fler....





lite bilder på skitungarna!!!!




idag är det 6 månader sen vattnet gick!!!!

Tänk va snabbt tiden går! Lilla Emma ville ut men ångrade sig igen. Vi spenderade vår ett årsdag på danderyd med vatten som gått, värkar och ingen bebis! Åkte ju hem igen och firade med kebab. Får se om vi kanske kan mysa lite i soffan ikväll och fira 1½ år med att somna i varandras armar!
Vi ska ta oss iväg och väga och mäta Emma idag, 6 månaderskontroll! Hon blir ju såå stor nu!! Tänk att hon är 6 mån på fredag, vart har tiden tagit vägen?? Va långt vi har kommit på detta halvår, vi har gått igenom en massa skit men kommit närmare varanndra för varje dag som gått. Nu är planerna för bröllopet i full gång, kyrka bokad, klänning klar och plats för fest nästan klar. Bästa Bodil får ringa och springa ängelholm runt för att hitta en bra lokal att vara i.
Nu är det knappt 3 veckor kvar tills hon kommer hit upp till sibirien!! Fan va m,ycke snö vi har, och kallt som faaan!!! Fast nu är det bara minus 10!! Jippie!!! Med andra ord så behöver jag inte ha långkisar på mig idag när vi ska åka iväg!!! Det är nog en bra dag för klänning idag!!

Jag lämnade barnen me Danne i måndags för att ge mig iväg på middag och biljard med jobbet! Fan va kul det va, vi käkaade på krukan på söder mumsigt värre!! Sen gick vi till söderhallen och spelade biljard turnering, vi lottades i lag och jag hamnade med en av kockarna som jag inte kommit så bra överens med. OH no!!! Tänkte jag,,, Jackpott tyckte han. "Daniella jobbar ju i en biljardhall, hon e ju grym på biljard!!!"" Ehhh!!! Vänta lite tyckte jag,, jag har ju serverat sprit i en biljardhall i 6 år, är inte så bra på att spela. Men vi tog oss till final, stark jobbat och inte min förtjänst!! Det va så kul att komma ut lite och ta några öl och vara en i gänget igen!! 4 öl drack jag och kände mig avslappnad, när jag vaknade igår kändes det som att en gammal sunkig öltunna skitigt i käften på mig. Lite sliten kan man säga att jag kände mig! Kom på varför jag aldrig dricker mer än typ 2 öl längre!!! Men det va värt att vara lite sliten  för jag hade så jävla kul!! Det va verkligen energi boost för mig!! Känner mig mycke gladare och piggare!!
Nej nu är det dax att ta mig ur söndagsuniformen och hoppa i kläder!!!


mer avokado åt folket!!!!!

Vilken noja vi fått på avokado!!!! Säger bara Mmmmmm... mums!!! Minst en varje dag, helst med lite salt!! Så sjukt gott.
ikväll ska jag få en stund till för mig själv, ska nämligen ut med jobbet! Jippie!!! Mat och sen biljard på söder! Ska bli så jävla kul o träffa alla kollegorna igen, det är ju inte heller så lång tid kvar tills jag ska börja jobba igen.
Gustav är inne i näst sista veckan på ebbas, nästa torsdag är sista dagen. Sen är det inte långt att ta sig på morgonen, har börjat att lessna rejält på att åka buss till o från dagis nu. Imorse fick jag lov att springa för att hinna med bussen hem igen, man kan ju inte säga att plogningen är den bästa vid busshållplatserna. Fick springa runt allt för att komma på rätt sida, men chaffören väntade fint på mig och röda faran! kallar vagnen för det, man är ju ganska farlig så som jag älgar fram med vagnen på gator och trottoarer!! no mercy säger jag bara!!!

Emmis är lite snorig, så hon är lite gnälligare än vanligt. Med andra ord knapt värt att nämna. Just nu ligger hon i sängen och sjunger lite, tänkte att hon skulle sova lite, men nej inte det! Lillstrumpan!!! igår kväll satt hon mellan mig och danne i soffan och lekte med sina fötter och en snusdosa(tom ska tilläggas). Så nöjd så, efter typ 1½ timme började hon klia sig i ögonen och ville sova. Bara att äta lite sen sova. Så slocknade hon på en gång och sov till typ 7 imorse. Då vart det hockey på tv, Emma fick se sverige spöa finland till frukosten. Gustav klagade inte heller, försökte slå på barnprogram i pausen, men nej inte det! Han ville se hockeyn!!!
Nu vill nog lillfröken äta lite sen ska jag fixa naglarna lite och kanske tvätta håret!!

over and out!!!

Mina fiina fiina ungar!!!!!!

-16 och sol!!!!!

Söndag morgon och dagens misstag redan gjort... Kollade på termometern!!!!! Burrr!!! -16!
Fast solen skiner och himlen är blå! Hade man varit eskimå hade man nog trivts som fisken i vattnet! men inte jag inte. Det är lite för kallt för mig, men det kanske kan gå upp till -10 fram till lunch.
Idag ska jag träffa bästa Marie(örnen) som är uppe på släkt träff från skåne. I vanliga fall bor hon i malmö ocj jobbar i viva la france!! Vi har varit buddis sen vi va typ 4 eller nått, med andra ord 25 år!!!! Fan va man börjar bli gammal!

Gustav fick vara uppe till halv 10 igår och titta på melodifestivalen! Han slocknade ganska fort efter det, trots godis och cola till maten. Så han vaknade inte förns typ halv 9 imorse. Lite bättre än emmas 6 iallafall! Fan va tröt jag va då när jag gick upp och fixade mat åt henne, när jag sen stupade tillbaks i sängen kunde inte ögonen vara öppna mer, så jag dog igen! Drömde jätte konstiga drömmar om bröllopet, att mamma skulle vara med och bestämma allt typ, det va bara 5 som kom. Prästen va skum och det va turister i kyrkan, jag skulle gifta mig i nattlinne med lila blommor på. Jag behöver kanske inte säga mer! Det va skumt som fan!! Synd att man inte kan styra över sina drömmar. Tänk om man kunde lägga sig i sängen och säga: Inatt ska jag drömma om rosa elefenter!! och så gjorde man det! Super bra måste jag säga!! Nej men om man kanske skulle ta o dricka lite kaffe och klä sig!
väntar ivrigt på att kiosken ska öppna!


han är bara för stilig på den här bilden!!!

motgång men jag ger inte upp!!!!!

Fick svar på ett mail igår.... jag måste ha läst eng B för att söka in till skolan!!! Ska försöka att jag ska få validera och göra ett prov på mina kunskaper så att jag kanske kommer in iallafall! Annars får jag plugga upp och söka nästa år istället! Tänker inte ge upp!!!! Att plugga till resekonsult är något jag verkligen vill göra för mig själv och min utveckling så att jag kanske kommer ur servitristräsket. Det är ju inte så att jag inte gillar mitt jobb, tvärtom!!! Jag älskar det, älskar att jobba med människor och service. Därför vill jag bara bli bättre och kanske prova nått nytt!!

Emma har igen sovit en hel natt, fan va slut jag blir i huvet när jag fått sova hela natten!! Blir liksom ännu tröttare och såsigare än vanligt. Inte förns klockan 7 imorse vaknade hon och sjöng för mig tills jag plockade upp henne och gav henne frukost. Gosiga lilla strumpan!!! Gustav kom upp vid 8, snacka om sovmorgon han tar när vi inte går till dagis. Det är ju jobbigt att vara 5! Idag ska vi åka till ammas jobb och äta lunch och hänga lite. Det är det bästa att göra när båda gosisarna är hemma. Gustav älskar att åka till mormor!! Om 4 veckor kommer bästa svärmor Bodil och hälsar på oss! Undra vilka som längtar mest??? Det är tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra, skulle önska att vi kunde träffas oftare. Man får vara glad åt dom gångerna vi kan ses, synd att det blir så sällan bara. När Bodil kommer ska kanske jag o Danne få komma ut en stund och kanske ta en bio eller bara käka lite, så sak vi fortsätta våran plannering av bröllopet! Det är sååå spännande!!! Återigen vill jag be om förlåtelse till dom som ej kommer att bli bjudna, men jag lovar att vi kommer att ha en fest av något slag när vi kommer hem!!!



Torsdag och pluggkampen forsätter....

Så blev det torsdag och jag fick veta att eng B ÄR ett krav för att komma in på den utbildningen jag ska söka in på.
Har ju pluggat det men saknar betyg i ämnet, så det är lite svårt att bevisa. Men jag svarade henne och kollade om det finns ett prov typ jag kan ta för att bevisa mina kunskaper. Får se vad hon svarar på det.
FisEmma sov hela natten igen, hon vaknade vid 7 morse och var lite hungrig. Lill fisan,,,, så söt!!
Nu sitter hon här hos mig i soffan och tuggar på en fjärrkontroll vi tömt på batterier så att hon kan ha den och trycka på lite. Annars får vi inte ha våra ifred.

dom sätter kniven i en så får man bara ett litet plåster!!!!

Va på vårdcentralen igår och tog bort ett födelsemärke, det satt lite knepigt under ena booben. Trodde att dom skulle ta bort lite mer än vad dom gjorde, tänkte det att ett stygn borde det ju bli. Men nej då!! vi sätter ett plåster för det blöder lite, blöder lite???? Tog en dusch igår kväll och då blödde det ganska mycket, tur att vi hade ett nytt sånt där plåster hemma. Dane the man fick plåstra om mig! Vilken hjälte!! Kändes bättre när han plåstrade mig än när dom gjorde det på vårdcentralen.  Han va liksom lite mer försiktig!!!!!

Kom på igår att det bara är typ 4 veckor kvar tills bodil the svärmor kommer på besök!! Jippie!!!!
Ska bli kul o se vad hon tycker om vårat nya boende!!!! Ska se om inte jag och danne kan få till ett biobesök oxå. Gustav kommer visserligen vara hemma den helgen, men vi ska nog kunna få plats allihopa! Bodil i vardagsrummet, gus på sitt rum och vi i vårt rum! Känns jävligt skönt att vi kan få plats med besök som sover över.

Nu ska jag nog ta och klä på mig, bästa Stella kommer på besök idag! Har precis väckt henne och tvingat upp henne ur sängen!! Emmis sussar och gus sitter som förhäxad framför tvn där dom pratar om komposter!!


over and out!!!

lite bilder på våra älsklingar!!!


JAG VILL INTE TILL DAGIS!!!!!!!!!!

Skriker Gustav efter att jag uppmanat honom att klä på sig!!!! Fast så lät det inte klockan 4, 5 och halv 7 imorse!!!
Nej då kommer han in och uppmanar MIG!!! att kliva upp ur sängen!  Självklart med en mors tålamod får jag honom att gå till dagis även denna morgon! VI kommer ut till bussen i tid med täckbyxor på och mössa på huvudet! Kommer till dagis och alla bråk och sura miner är som bortblåsta.

Dagen för mig består av att ringa mitt gamla gymnasium för att få hem en kopia på mitt slutbetyg, ringa till chefen för att ge en läges rapport ang att börja jobba. Samt att skaffa fram ett arbetsbetyg från berns, tänkte maila åsa. Kan inte vara några strul där inte. Har även blivit en baddare på att koka kaffe på spisen i en gammal kastrull! Har fått kläm på det, nu smakar kaffet kaffe och inte kaffesump!! Bra jobbat Danni!!!! Tänkte nog försöka fixa naglarna oxå, och ta disken i köket!! Dra igång en tvätt kanske, men får se. Kan ju inte ha för mycket att göra på en dag!!

Tack Farfar Tommy för den fina kommentaren, hoppas du fick en mysig kväll med Iren!
Lilla fislisan!!!!

lilla skrutt Gus!!

Hur kan denna lördag kännas som söndag???

JO!!!!!
Det beror på att jag va iväg och använde min smartbox igår. Bokade en tid hos en frisör på söder och gick och skaffade mig en ny frisyr, nej det vart inte så farligt som det kanske låter. Jag klippte inte av mig håret eller färgade det grönt! Det blev en lugg!! Tjusigt värre. Håter ser ljusare och friskare ut, fick även huvudmassage som va från en annan planet, helt fantastiskt. Tog med mig gustav in och lämnade över honom till sin pappa i stan istället för att han skulle åka ut hit och hämta honom. Känns som att vi fått lite lättare att prata med varandra och sammarbeta.
När jag kom hem blev det fredagsmys på soffan med en film och lite lets dance, filmen hade vi börjat kolla på ett par gånger men aldrig seett klart, och gjorde inte det den här gången heller. Jag såg iallafall nästan hela, den va inte så bra som vi trodde.
Kan erkänna att jag har gömt Gustavs lilla nintendo, han tror att han tappat bort det och vi håller bara med lite fult. Vi tycker att det spelas lite för mycket på det, därför har han en spelfri helg. Tror att han kommer få tillbaks det på söndag. Igår hade dom kalas för min  kille hos pappa, ännu fler presenter och ännu mer lego. Undra hur arg han blev för kläderna han skulle få av sin farmor???

Lilla Emma sov från kl. 19.30 igår kväll till 9.00 imorse. Så vi fick sova hela natten, skönt. Lill fian har fått dille på ett av Dannes halsband, hon vill ha det hela tiden. Så fort hon tappar det blir hon galen och fäktar och skriker, samma som vi upptäckte med chips igår. Hon fick bara smaka lite i munnen hur det känns med chips och salt. Så fort vi tog chipset började tårarna spruta och hon blev galen!!!! Så fick hon tillbaks det och blev tyst, så tog vi det igen!!! samma grej då oxå!! Ja, ja, jag vet att det är taskigt att retas, men hon va så söööt!!! Tänkte lägga upp lite bilder på go bitarna!!!!


det va några dagar sen nu....

idag är det fredag och det är dax för gus att åka till pappa, har gjort en deal med jocke och ska lämna gus på söder där jag har ett ärende vid halv 4. Ska till en frissa och klippa mig, fick ju en smartbox till av mamma i present när jag fyllde år och kände att ett besök i frisörstolen inte skulle skada. fast först ska vi upp och hälsa på på ett dagis där vi ska sätta gus på. Först fick vi ju en plats på ett annat dagis borta vid stinsen, men nu fick vi en plats på det dagiset vi hade som första handsval. Det ligger ca 2 min från oss så det är lite närmare att ta sig dit på mornarna. Mycket glada är vi för det, har kompisar som haft sina barn där och det verkar vara ett super dagis, det blir lite rörigt i gustavs huvud men det ska vi reda ut!  OJ OJ!!!! nu vart klockan mycke, får återkomma senare!!!

emma och larven!!!!!


Måndag gääässssppp!

Fy fan va trött jag va imorse när Danne(sovmorgon idag) kom in och väckte mig först vid 7 sen vid kvart över sju! Kunde nästan inte ta mig ur sängen, somnade nästan i köket. Som tur va hade Danne satt på kaffe åt mig så det va bara att hälla upp och dricka så att jag vaknade lite. Fick bli svart idag, ingen mjölk hemma! Inte så gott, men jag vaknade iaf. Gick sen in för att väcka Gustav, go natt sa han och la ner huvudet på kudden igen, nej du!!! Go morgon hjärtat försökte jag igen, nehe!!! Go natt fick jag till svar igen. 3 go natt och go morgon senare fick jag honom ur sängen, frukost i soffan och barnprogram! Jag va fortfarande inte riktigt vaken så jag satt och mös lite i soffan med honom. Fick lov att ta tag i mitt liv och mata Emma och klä på alla barn och mig själv. Stressa ut till bussen och iväg till dagis. Varje måndag åker en av Gustavs fröknar på bussen med oss, Amanda! Bästa mys Amanda! Amanda ska få barn i sommar med bästa Robin som oxå har jobbat på Gustavs dagis. Sååå mysigt att två helt underbara människor har träffat varandra!

Trots att det är lååång tid kvar så har jag och bästa svärmor Bodil börjat o kolla runt efter en lokal att ha festen i efter vigseln nästa sommar. Det är skönt att man inte behöver stressa utan kan ta det lugn och kolla runt efter allt lååångsamt. Man vill ju ha det bästa!!

FisEmma va lite av ett monster inatt, säger Danne! Jag sov!!!! Vid ett kommer han in och ber mig baxa upp flaskan till henne, jag gört och hon somnar. Men hon har tydligen sovit light och vaknat lätt under natten. Är nog därför jag va så trött när jag vaknade, fick ju sova typ hela natten!!! Stackars Danne har vaknat varannan timme hela natten, fattar inte vad det är med hans sömn. Ok att jag inte sover så där super, men det beror mest på att Emma vaknar och jag måste gå upp och ta hand om henne. Konstigt!!! Ja, ja!!! Nu cirkulerar kaffet ikroppen och posten dimper ner i brevlådan!!! Dax o se vad vi får för hat post idag!!!

Söndag!!!!

Så har denna helgen gått...... Ganska fort faktiskt! Fast vi trodde det va söndag igår när det va lördag.
Kollade på melodifestivalen igår, och undrar vad som hänt med shlagern!!!! Allvarligt!!!!! Vad gör en 30 någonting rappare i tävlingen???? Har aldrig hört något värre!!! Hans låt va ju en enda lång kontaktannons!!!! O va fan hade han på sig??? Vad har hänt med dansbands jenny???? Har hon hamnat i en psykos???? Nej inte bra!!!!
Så nu va gallan släppt!!!!! Vi tycker nog att det va bättre förr!!! Det blir bara ett kort inlägg idag för duschen väntar!!

i dag är det ingen vanlig dag!!!!!!

För idag är det Gustavs 5års dag!!!!!!!!!
Tänka sig att min lilla prins fyller 5 hela år!!!!!
Det känns som om det vore igår han föddes på danderyds sjukhus efter flera nätters värkar och ingen sömn. Vem har sagt att livet ska vara kul och lätt jämt!! Mamma och jag åkte in till kl 8.00 och blev igångsatt(min lott i livet). Klockan 16.40 såg han dagens ljus och skrek som fan och ville inte komma ut. Det känns som om det vore igår,,,,,, Sen dess har det hänt så många underbara saker med min kille, han har blivit stor och uppkäftig!
Jag väckte honom kl 7 imorse med paket och sång!! lego i alla paket precis som han hade önskat, för första gången på alla födelsedagar började jag inte att gråta efter ja må han levas första rad. Är väldigt stolt över  mig själv för det! Ikväll kommer mamma och kjell och pappa och maggan för att gratta!! Mer paket åt min lilla stora kille!!

känner mig faktiskt lite risig.....

Är hemma med kidsen idag, som vanligt på onsdagar. Har sovit oroligt flera nätter, svettas som en isbjörn i en finsk bastu och känner mig jävligt risig när jag vaknar på morgonen. Klibbig och frusen och luktar skunk. Endå så har jag sovit hela natten, men vänt och vridit mig mycket. Danne ringde precis och undrade om han skulle komma hem och ta ungarna eftersom jag inte mått så bra några dagar, men Gustav får lov att bli passad av bästa barnvakten mario cart och emma kräver inte så mycket. Det är lugnt! Bara Emma får sin gröt så är hon nöjd, igår åt hon 2 skålar gröt. Mmmmmm....Mums sa det bara. Tänkte att hon ska få gröt till lunch idag me, sen potatis och majspuré till middag med ett smaskigt fruktmos till efterrätt! Jummy!!!!!

Ska packa ihop en liten gåva till systra min idag oxå, tänkte försöka få ihop en date med henne imorn kanske! Om hon inte har en massa möten, min syra är så här cool och har ett grymt jobb. Ibland önskar jag att jag hade det jobbet min syrra har, inte vara fast i restaurang träsket. Men snart är det kanske slut med det, har haft mina funderingar på att vidareutbilda mig innom min underbara branch!(stavas det så?)

Igår va jag och emma hos Sussi, miche och dompan och hälsade på, fick frukost och lite skitsnack!!! Fan vilka härliga människor, några av mina bästa vänner, även om vi inte ses så mycket man kan önska. Provade Sussis gamla brudklänning, love it!!!!! Danne loves it!!! Så den blir det nog, ja jag vet att det är jätte lång tid kvar tills vi ska gifta oss, men jag gillar att ha saker och ting klara för mig. Vill inte sitta när det är 2 veckor kvar och panik leta på blocket!!! Så ni får tycka att jag är knäpp och galen, men det är så jag är!!! Deal with it!!!!!


over and out!!!

härliga måndag igen!!!!

Har fått provsvaren från sköldkörtel proverna, dom va ok. Så nu kan jag slappna av och sluta tänka på det. Dom va bra. Tror då att viktnedgången beror på att jag varit stressad och tänkt onödigt mycket. Tänkte sluta tänka så mycket och bara leva och ha kul istället. Så fick vi bokningsbekräftelse från kyrkan i ängelholm! Den 23 juli kl 15 2011 smäller det. Då blir jag fru Viebke istället för fröken Pålsson! Känns jätte spännande och super kul!! Det är ju ett tag kvar tills dess, men då har vi ett mål att jobba mot. Har kommit på att vi behöver små delmål på vägen, det funkar så mycket bättre för oss då. Det kommer bara bli ett litet bröllop, den närmaste familjen och några få vänner.
Vi får ha ett ordentligt partaj sen för alla vänner! Så förlåt till er som kanske inte blir bjudna att komma ner till skåne den dan!!

Emma vaknade mitt i natten och va helt skogstokig inatt. Gallskrek!!! Hon fick lite mat men tyckte att hon skulle skrika lite till endå. Sen somnade hon, så fick jag väcka henne när det va dax att åka och lämna gus på dagis.
Gus ville nog inte till dagis idag, han va lite tvär och jag fick tjata en del på honom. Men det gick bra när vi väl kom iväg.

Idag (snart) ska jag och emma hem till en kompis och äta lunch! ska bli jätte mysigt, vi har inte setts på jätte länge, så sprang vi på varandra i centrum. Sjukt!!! Ja, ska nog ta och klä mig och Emma lite nu! Så att vi kommer iväg!!

RSS 2.0