Då va inskolningen nästan klar!!!

D va vi inne i dag 4 med inskolning och grabben verkan anpassa sig ganska bra!!! Han har sina polare simon och felix som han röjer med. Idag ska han med hem och leka hos dom. Själv får jag rycka in och jobba några timmar ikväll om vädret håller i sig!
Gus verkar gilla skolan, men vi märker en liten(stor) svängning i hans humör nu. Kan bero på förändringen skola eller så har han mycket att tänka på och kan inte riktigt sortera tankarna.

Nu blir det prommis med mumin!!!!

Gus första dag på skolan!!!!

Då va första dagen avklarad av 4 på inskolningen! Gustav hamnade i samma grupp som sin like Felix, båda har mycke spring i benen och kommer från samma dagis! Felix tvilling Simon kom i en annan grupp. Det va med lite blandade känslor jag gick till coop för att handla medans dom va med sina nya kompisar. Känner en trygghet blandat med pirr i magen så det skriker om det. Det va ju igår han  jag kom hem från bb, typ igår han började på dagis, o det tyckte jag va ännu mer jobbigt! Nu känner jag mig äldre, bara ett dagisbarn kvar! Lilla Emma va olycklig när vi skulle gå från dagis, hon blev sååå ledsen och grät hedlöst! Men vi kramades och pussades så gick vi bara! Eftersom dom inte ringt från dagis så antar jag att hon lugnade sig fort!
Imorn ska han vara kvar över lunch oxå! Sen blir det över mellis och på måndag börjar han på riktigt!!! Super spännande!!!!!

23 Juli 2011! Plats Ängelholm!!

Här kommer lite bilder från vår lyckligaste dag!!!!!

Ska vi gå nu eller vänta lite till????

Äntligen man o hustru!!!

Underbara Emma ville bjuda lite bulle!!!

Efter en tur med denna underbara bil kom vi fram till festen och möttes av Gus som gav oss en drink!

Middagen va full med spex och skratt! Här min mor i snygga brillor!!!

Den underbara tårtan!!!!

The wonder of you!!!!

Tack alla för att ni gjorde vår dag så underbar!!!!!

Dax o damma av!!!!

Ojojojoj!!!!
Nu är det dax o damma av den här gamla trasan!!! Tiden flyger o så mycke har hänt! Gussen är i England med farmor o faster o emma fyller snart 2! Vi har varit gifta i typ 3 veckor! Livet som nygift är lika som innan, fast jag känner mig lite lyckligare o tryggare! Lite mer avslappnad!
gustav börjar förskoleklass nästa vecka, min stooora kille blir stor!!!! Vad hände liksom???
Nu är man där:: barn i skola och på dagis, gift, bor i förort, jobbar deltid och däckar i soffan på kvällen så fort barnen sover!!! är fortfarande lika kär, om inte lite mer!
Vad ska jag plannera nu då??? bröllopet är över, bara tackkorten kvar att skicka ut, då måste vi komma överens om vilket, det kan bli svårt!!!!!  det är ju inte som att vi är överens om allt. Tur att vi kan vara överens om att vi inte är överens!!!!
Va tråkigt det skulle va om vi tyckte lika om allt!!!!!

RSS 2.0