vart tog värmen vägen???

Igår va det sjukt varmt och soligt! Idag åska och regn, men solen gör sitt bästa för att komma fram.
För att underhålla oss medans det regnade så körde vi en Fam viebke pålsson 4-kamp! Bowling, tennis, golf och mariocart! Jag lyckades piska i bowling, men sen gick det utför! Danne kom på en hedrande första plats med vinst i tennis och golf! jag vann i bowling och kom 2:a och gussen vann i mario cart och kom på en super jumbo plats. Vi trodde att det skulle bli ett väldans liv då han hatar att förlora, men han tog förlusten ganska bra, eftersom den som kom trea fick en studsboll! Ettan fick välja glass och jag som kom tvåa får välja dagens mat!!! Eftersom det alltid är jag som lagar mat så är ju inte det så ovanligt! Vi får se vad det blir för smaskigt! Har inte bestämt mig än!
Efter denna lilla tävling hemma ska vi nu när regnet slutat falla ge oss ut en sväng för att supa in dagens dos av friskluft!
Måste oxå slänga in ett stort tack till mamma och kjell som kom hem till oss igår med fin sill och annat smaskens och firade lite midsommar med oss! Det va super mysigt!
har i denna stund betalat iväg räkningar för en hel del och fan va bra det känns!!!!
he på er!!!

midsommar!!!

Idag är det midsommarafton och klockan är typ 20 över 9 på morgonen, solen skiner och det är redan 20 grader varmt ute. Gustav sitter i soffan och ställer 100 frågor, Emma ligger i sin säng för att vila lite och The dad sover. Tror jag iallafall. Han snarkade sist jag va inne. Idag tror jag att vi ska träffa min mor och hennes sambo för lite mys. Sen har jag fixat 2 nya filmer som vi kan titta på ikväll, varav den ena är en film från The dads favvo samling, Vallander! Hoppas att han blir glad, tror inte att vi har sett den. hoppas inte det. Hade en resa inplannerad med den fick ställas in pga lite ändrade planer. Tur att vi har en sjuk förmåga att övertala folk, förlorade inga pengar. Så hela familjen hejsansvejsan är samlad.
Den 9 augusti börjar Emmis på dagis, ännu en inskolning alltså. Med denna är jag uppe i 4 stycken, 3 med gus och så emma nu!  Är lite proffs på det måste jag säga, det ska gå super. Här kommer lite mysiga sommarbilder på kidsen och oss!



härliga soliga torsdag!!!!

Så blev det torsdag och jobbveckan är slut! Imorn är det midsommar och vi har bara lite planer att hänga med mamma eva och kjell, sen på kvällen blir det super mys för hela slanten.
Idag skulle jag bara ha lite utväxling med mor min, vi skulle byta te mot sandaler lite snabbt i stan. Men det blev några ostkorvar en limpa herrgårdslimpa, kläder åt emma så köpte jag lite blommor att  ha hemma. Tänk att jag blev förvånad när vi kommer till fiskdisken i hötorgshallen och Dogge från latin kings står där och kränger sill och räkor! Han beter sig mycke familjärt mot mamma och låter henne gå före i kön och försöker charma byxorna av mamma och det lyckas han med ordentligt! Jag blir lite paff av att se honom där och frågar mamma lite fint om det verkligen är han som står där, och det va det. SKUMT!!!!!! Hade lite svårt och tänka mig honom stå där i hårnät(som han inte behöver) och sälja fisk! FISK av allt man kan sälja som framgångsrik artist!
Hedrar lite med en bild!

Tänk er att handla fredagsfisken av detta nylle!!!!!
Denna kvällen kommer bestå av Dane the dad på lokalpuben och dricker en öl och kollar på fotboll och jag kommer att kolla på tv och kanske måla naglarna lite. ska nog köra lite pedikyr oxå!
Mys på er och ha en solig och underbar midsommar!!!!

ordningen är återställd!!!

Måste erkänna att det va väldigt skönt när hela familjen kom hem igen!
Ni skulle ha sett när jag sprang kors och tvärs över arlanda i nya tjusiga rosa espadrillos(stavas inte så)! Skavsår och klackar och stress är inte en bra blandning, allt bara för att jag ville köpa en röd ros till min kärlek! Dom kom ju aldrig tyckte jag, tårarna börjar rinna sakta ner för mina kinder, MEN så kom dom en helt annan väg! Och lite mer tårar kom! Där hade jag stått med rosa elefanter som rockade med lila rockringar i magen och va  jätte pirrig! Sov väldigt gott med min tornado i spjälsängen och mitt sågverk i sängen bredvid mig!
Gustav dröjde till söndagen att komma hem, vart kvar med farmor och pappa över helgen, där kom det också tårar när vi mötte honom på odenplan. det va skönt att få hem honom oxå.
Så nu är alla hemma och lugnet är borta. Så här i efterhand kan jag tycka att det va väldigt skönt att vara hemma själv. men man saknar ju inte kossorna förns hagen är tom ochh igen växt får man väl kanske säga!

Emma den fantastiska har börjat ta sig fram och rycker saker från hyllor, gräver i blomkrukor och ställer sig i sängen! Va på bvc med henne i veckan och vägde och mätte, en perfekt liten tjej som följer sin kurva fin fint, den är lite under det "normala" men det är hennes!  Vi fortsätter att ge henne 6 månaders mat istället för 8 månaders eftersom hon inte gillar bitar i maten. Hon fortsätter att sova hela natten och vakna glad som en lärka!
Här kommer en bild från glada skåne!

emma med bästa farfar!!!

Emma med kusin nelly!

Bästaste syskonen!!!!

fan va tomt det blev....

Då va man ensam hemma, inga barn och ingen man!!!
tråkigt som bara den, tomt och tyst på morgonen. Ingen liten fis att tjata på, ingen gos emma att mysa med och ingen snarkare att sova bredvid!
Men min fina unge ringde från grekland för att berätta för sin mamma att han minsan hoppat 2 gånger i poolen! Med huvet före!!! Snacka om stolt man blir, och va stolt han va!!! Helt underbart att höra hans lilla röst bara säga Mamma, mamma vet du va jag har gjort!!!Han må vara ett monster ibland men han är det finaste jag har! Min stooora lilla kille.
Emma snuttan har fått en helt ny garderob nere i skåne där hon är med min kärlek, bara skrattar och busar!
Pratade precis med mannen och gissa om tårarna började komma!!! Insåg hur jävla mycke jag saknar honom!!! Trots att han tjatar och snarkar!
Du är fan mitt livs kärlek!!!!

Men medans familjen är på semester får jag spendera mina dagar på denna underbara plats!

den nedersta bilden är terrassen!!!!!
Förlåt dramatenrestaurangerna för att jag knyckte bilderna!!! Bara låna!!!

RSS 2.0