Min gus e bäst!!!!!

Här om kvällen kom han och ville ha hjälp med en slips, ehhhhh, tänkte jag då! Jo mamma jag vill göra mig lite fin! Vilken mamma säger emot det! Slipsen åkte på och så här fin blev han!


Sen kom han en annan kväll med ett papper han ville visa. Jag visste att han tränat på att skriva sitt namn på dagis, men inte att dom tränat så här mycke!
Kolla va han kan!

Mamma är så stolt att hon fällde en tår!

Klänningen är vald!!!!!(och betald)


This is the one!!!!!
Längtar tills jag får ha den på mig!!!!

vilken vecka vilken helg!

Har haft en riktigt bra vecka och helg. Gustav har fått massa beröm på dagis och hemma, han har varit riktigt snäll mot sina kompisar på dagis och hjälpt de mindre barnen med saker. Här hemma äter han på ordentligt och har faktiskt STÄDAT OCH SORTERAT hela rummet själv. Då blev det en överasknings belöning i form av ett spel till sitt nintendo ds. Veckan har varit lugn på jobbet, nästan!!!!
Ena dan hade vi  brandlarm på väldigt kort tid. Första larmet kom mitt i lunchen och vi fick tömma restaurangen, stå ute i 20 min och förklara för arga tanter och gubbar att dom inte fick hämta sina biljetter just nu. När andra larmet gick när vi hunnit vara inne i typ  minuter blev vi irriterade light. Då va man inte lika trevlig mot de tjatiga tanter och gubbarna. Som exempel på hur det kan låta:
tant: jag ska bara hämta mina biljetter!!!
Jag: Det går inte nu för vi har ett brandlarm som gått.
Tant: Men, jag ska bara hämta biljetterna, måste det nu!(försöker tränga sig förbi)
Jag: Jag sa ju att du får vänta, du kan inte gå in nu!!!!!
Tant: men jag ska bara...
Jag: (ganska arg) JAG SKITER I DINA BILJETTER!!!! DU FÅR FAN VÄNTA!!!!! DET HAR GÅTT ETT BRANDLARM!!!! KOM TILLBAKA SEN!!!
Tant: FY va snäsiga vi kan vara då!!!
Jag: (ännu argare) JAG HAR STÅTT HÄR UTE I KORTÄRMAT ETT TAG NU, TROR DU INTE ATT JAG SKULLE GÅ IN OM JAG FICK!!!!!! TRO FAN ATT MAN ÄR SNÄSIG!!!!!

Tanten gick!!!!! Om hon hämtade sina biljetter senare vet jag inte.
Men fick sen 4 tanter från norrtälje som va helt underbara, dom räddade min dag!

Va och valde brudklänning i helgen, hämtas på torsdag kanske! Bästa Marie, Jessi och jessis mamma va med som smakråd. Det blev den klänningen jag glott på i några veckor. Sedan blev det teater och en hotellnatt med finaste the dad! Helt underbart! Knoddsen fick sova hos mormor och kjell, det klagade dom inte på!!!

Finaste!!!!


Trött....

Gus gör det han gillar bäst!!!1

saknar insperation...

Det har varit en oändligt lång vecka, Höstlov.... Visst ungarna har varit på dagis, men vi har haft ett bakslag med gus. Han har varit bråkig och motstridig till allt, inget har varit hundra. Vi visste att det skulle komma, att allt har gått för smidigt och det kom så bra resultat på kort tid. Vi märker att det har gjort honom gott med lekstunderna som vi följer slaviskt. Varje kväll minst 10 min egentid med oss. Saga varje kväll, visst händer det att man är så trött att man inte orkar, att man nästan somnar till på golvet med lego i handen, men sitter där gör vi. Jag har jobbat sent 2 kvällar denna vecka och det känns att man inte är riktigt van vid det. tröttheten kommer över en som en flodvåg. Men det är ju visst så här och ha barn. Ibland önskar jag att man fick se i framtiden hur saker blir, hur man själv kommer bli. Jag är inte världens bästa mamma, men jag gör mitt bästa. Skulle dö utan att tveka för mina barn. Men man tappar tålamodet iblamd och blir rasande, säger förlåt lika fort igen. Det har jag nog blivit bättre på, att säga förlåt om jag tappar tålamodet och blir arg. Gustav är så fin, han tittar argt på mig om jag blir för hög i rösten och säger klart och tydligt till mig: Mamma, nu är du arg! Nu får du lugna ner dig lite! Man blir lite chockad när det kommer så man kan nte göra annat än o lugna ner sig och säga förlåt och får ett strålande leende på läpparna. han är så underbar! En otroligt vis ung liten man, för att citera min chef: han har nog levt fler liv än mig!

RSS 2.0