tisdag och vi har besök........

Gustav ville inte gå till dagis idag......drog ut på det så länge det bara funkade. Men jag ger mig inte, utan bara lugnt och stilla säger att det är dax att gå nu. Kommer du inte nu så får du gå utan kläder. det ville han inte så kläder åkte på. Lyckades med att få på galonisar och gummistövlar oxå. Seger till mamma. Min lilla prinsessa Emma bara växer och växer, så fin och go. Sträcker sig efter en när man kommer och ropar EHH när hon vill att jag ska komma. Fattar direkt att det är mig hon ropar på när hon sitter på filten i vardagsrummet och ropar EHH EHH!! Då är det frukost dax.
Igår va vi hemma hos Sofia och Ludvig och lilla tobbe! Gustav fick leka lite och jag fick snacka massa skit. Imorn ska jag o sofia ut och gå o på fredag ska jag o gus o emma hem dit så killarna får leka lite.
Idag ska jag o camilla ut och gå, det är så skönt att vara ute och gå. Försöker verkligen göra det varje dag.
Färgade håret i söndags....skulle inte gjort det! Ser ut som en glödlampa i huvet, danne tycker inte att det är så farligt men jag är inte mycke nöjd inte! Ska försöka få till en date med carro ikväll så att hon får hjälpa mig rädda håret! Och noppa brynen!
Kaffe dax!!!

over and out!!

det hanns med en bio!!!!

Nu har helgen gått och efter en sväng i vaxmora blev det bio!! Clash of the titans!! Mycket bra om man frågar mig. Emma va hemma med barnvakt, bästa Amanda!!! Tusen tack för det!! Gick på stan hela dan i lördags, så skulle vi till min pappa och fira hans sambo. Danne som hade jour 2:an höll tummarna för att det inte skulle ringa. MEN!!!! Lagen om all jävlighet råder i vårat liv, så luren ringer och ahn hinner följa med upp och säga hej o grattis, sen bär det av hem för att byta om och jobba. Jag va kvar med lite missnöjd Emma men mycket god mat!! Kommer hem vid typ 8 och då har danne precis kommit hem, tur det för jag hade inga nycklar!
Söndag är det kalas igen, fast hos min bästa syster som fyllde år! Danne fick vara hemma och städa lite, sen skulle han iväg och möta upp en kompis som ska bo här i några dar medans han provjobbar på dannes jobb. Så vi har en gäst på soffan. Väldigt kul för danne att träffa honom igen efter 2 år!
Själv gav jag mig på att färga håret igår! Nja kan jag ju säga att det gick, ser ut som en glödlampa! Nästan!! Ska införskaffa en ny färg och rätta till det lite! Jobbigt bara att jag ska på bvc och till tandläkaren med gus i dag, jobbigt att visa sig ute så här!!! men det ska rättas till senare! Ska kolla om jag inte kan få lite hjälp av carro eller danne ikväll med det!
Nu är det frukost dax!!!

Äntligen BIO!!!!!!

Imorn smäller det!!!!!! BIO!!!!! Bara jag o Dane the dad!!!! Underbart! ville bara säga det!

detta är kyrkan för övrigt!!!!


Här blir det vigsel nästa sommar!!!!

klockan är 7 och allt är lugnt!!!!

Danne kommer in och väcker mig vid 6 för att jag ska föra över lite cash till honom. Får höra att emma är ju endå vaken, så du skulle ju gå upp snart endå!!!
Jaha.... bara att ta sig upp! Föra över lite pengar och sätta på kaffe! Nu har Emma fått i sig lite mat och ville krypa ner igen, så hon sussar och Gustav somnade väldigt sent igår så han sover som en stock, men jag måste väcka honom snart oxå. Han ska på utflykt idag med dagis som vanligt på tisdagar. Dom går ut i skogen och letar vårtecken!

Jag jobbade i helgen, både fredag och lördag. Fredag helt ok, lördag 11 timmars spring i hög ljudnivå! Jobbade med öronproppar för första gången på säkert 9 år!! Skumt! Man hör inte ett skit!!!!
Idag ska jag ut med Sofia och promenera, sen är det dax och hämta Gustavs pass! Mycke spännande! Tror att jag ska skaffa ett leg idag oxå! Ska kolla om det är ok med danne om jag gör det!
Nu ska jag väcka Gussen!!!


ingen sol idag inte!!!

Idag skiner inte solen över häggvik inte!
Men det är typ 10 grader varmt så det blir att gå hem från rotan när jag varit på vårdcentralen med Emmis. Nej hon är inte sjuk! Ska se om vi kan få en remiss för att testa emma för den sjukdommen Daniels lilla gulltjej Bella har. För att vi ska sluta tänka på om Emma kanske oxå blir dålig. Därför ska vi dit idag, men ska oxå kolla upp hostan Emmis haft i några veckor, vissa dagar är det mer andra är det mindre. Hon är på pisshumör idag, vill helst bara sova eller sitta och gosa i knät. Hon sov även denna natten som en stock, Danne mådde risigt igår och gick och la sig rdan vid halv 10, jag gick o la mig vid 20 över 10. Hade lite svårt o sova, Danne snarkade inte jämt, utan det kom och gick lite. Det stör min sömn, han måste snarka hela tiden för att jag ska kunna sova. Blir det tyst går det inte, då vaknar jag till för att kolla så att han lever. Sjukt att man kan vänja sig vid snarkningar, måste liksom ha dom där! Så hur det ska gå för mig att sova när alla är borta här i juni vet jag inte. Får jobba många lååånga pass så att jag bara däckar när jag kommer hem! Har inte tänkt så mycke på att både Gustav och Danne och Emma ska vara borta i en hel vecka, fan va tomt dett kommer bli. Ska ha en date med mamma dock under den veckan! Kommer kännas lite sorgligt att lämna gus hos farmor och min älskade på flygplatsen.
Appropå det så ska jag och gus träffa farmor idag för att fixa pass åt honom!! Spännande tycker jag!!! Känns som att min lilla kille bara blir större och större!!! Och det blir han ju oxå!!!
Här kommer en bild från när han va lite mindre!!!

Bästa gussen!!!! Mammas bästaste älskade busunge!!!!

Jag fortsätter med prommisarna!!

Jag är duktig jag!!
Varje dag tar jag en promenad på typ en timme med emma, och ett sällskap! Igår vart det bästa Stella idag blir det bästa Sofia. Skulle iof. behöva fixa till naglarna lite, dom ser ut som skit!! Avskavt lack och lite ojämna. Ska låta luggen växa ut nu oxå, blir galet fet i pannan. Inte kul o ha finnar i hela pannan hela tiden!
Emma min lilla gos unge har ju börjat att sträcka sig efter oss när hon vill upp, och gallskriker om vi lämnar rummet. Det är lite frustrerande att vi inte kan gå ut och kanske hämta nått i köket eller gå på toa utan att hon skriker! Hon tror verkligen att vi lämnar henne! Fast så va nog Gus oxå, tror jag! Kommer verkligen inte ihåg!!

Panik ringde bästa svärmor igår och bombade henne med frågor om lokalen vi ska ha festen i efter vigseln! Finns det stora kylar? kan man värma maten?? Stackaren,, hon skulle kolla! Hon kommer upp igen nu i maj, såååå jävla kul! Så är det bra för Danne att han får träffa sin mor lite ofta tror jag. Jag skulle aldrig klara mig utan att prata med min mamma minst en gång om dan, är väl en mammagris tror jag, men hon är ju en Daniella gris så det jämnar ut sig!
Idag är det en månad och 3 dagar tills jag börjar jobba igen!! Nedräkningen har börjat!!
Nu ska jag klä mig och göra mig redao för prommisen med Sofia!!


over and out!!

jag har dom finaste ungarna i världen!!!

Mina ungar är bäst!!!!!
Tog en tripp till bibblan idag för att lämna igen böcker och låna lite nya, trodde faktiskt att dom vi hade hemma va lite sena, men det va dom inte. Både Emma och Gustav skötte sig mycket bra när vi va där. Efter vårat besök va det typ 40 min innan bussen skulle gå så jag frågade Gus om han ville gå hem istället. Det tar typ en halvtimme att gå hela vägen, jag tänkte bara på promenad!!! Jo det kan vi väl säger min stora unge då!! VA!!!! Tänker jag då! Jo men visst!!! vi traskade hela låååånga vägen hem, utan gnäll, tjat och jag behövde inte bli en vrålapa!! Han va såååå duktig och Emma däckade efter halva vägen! När vi kom hem fick Gus välja en film att se på som belöning för att han varit så duktig!!
Så har duktiga mamman städat i köket!!!!

Söndag och solen tittar nästan fram!!!

Så har vi spenderat en helg i mys igen!
Gustav har varit hos sin pappa och vi har gosat med Emma hela helgen. Hon har börjat sträcka sig mot en när man ska lyfta upp henne! Så häftigt! Vi råkade låte henne somna vid typ 18-19 igår så hon vaknade vi 4 imorse och va hungrig, inte så sugen på att somna om, men till sist gjorde hon det. Föra att vakna igen vid 8!
I veckan fick vi besked från lyxfällan, nu e ni nyfikna va????
Vi kommer inte vara med på tv, så alla som skämdeskan slappna av! MEN vi kommer få hjälp endå. Dom kommer ha oss som en övningsfamilj för nya i staben på redaktionen, så vi fick hemläxa i form av en fullmakt som skulle skickas och djupintervjuer som skulle fyllas i och skickas tillbaka! Vi har gjort vår läxa, men det va en massa frågor att svara på. Alla va inte så lätta men det gick bra. Idag ska vi ut och promenera, precis som igår. Försöker ta minst en om dan. Det är skönt att vara ute och gå, men rensar lite i huvudet! så mår man ju bättre av friskluft!

Jag ska fortsätta i veckan att gå ut mer, varje dag som gustav är på dagis ska jag ta en promenad, när han är hemma får vi väl lov att gå till en  lekpark eller nått! Nu ska jag ta lite sen frukost och sen ta ut mannen och ungen i friskaluften!!!!

Fredag och alla är friska!!!!

Idag styrde jag kosan med barnen mot deras kära mormors jobb för lite lunch! Resan dit gick super! Gustav skötte sig exemplariskt! Emma va bara glad som vanligt! Gjorde en god gärning idag i form av att lämna in en tappad plånbok, ägaren blev mycket glad! Han va på väg att köra upp till sundsvall utan plånbok med pengar och div kort!!
Bra jobbat Dani the mom!!!!
Här kommer lite bilder från tåget dit!!




Sola skiner fortfarande över häggvik!!!!

Tänk att det är sååååå fint väder!!! Har fönstret öppet i vardagsrummet och hör fåglarna (och tågen) utanför!
När jag va och lämnade Gus på dagis imorse fick jag höra att dom skulle ha disco idag!!! YEA!!!! Jag vill oxå ha disco!
Dom hittar på så mycke roliga saker nu när det är påsklov! Tisdag va det tipspromenad igår bakade dom bröd och idag disco!!!! Härliga tider för dagisbarnen!
Här är Gustavs skapelse från när han va rumsförpassad under magsjukan!!

Hittade en bild på Emmis med bästa Farmor!!!!

Så en på Dani the mom!!! moi!!!!

Ska väl ta o slänga in en på dane the dad oxå!!!!

man ser rätt upp i näsan!!! haha grodperspektiv!!!!

Tisdag och solen skiner!!!!

Vi överlevde helgen!!!!
Vaknade dock igår med galen ledvärk och ont i hela kroppen!! Mådde inte prima skinka! Levde på alvedon och saft hela dagen, Gustav är sitt gamla vanliga sig igen och danne är tillbaka på jobbet! Själv är jag bänkad i soffan tills sara kommer. Sjukt längesen vi sågs!! Hon har inte träffat emmisen, gustav har hon känt sen han låg i magen! När gus va bebis hade hon typ opium i parfymen, för gus somnade så fort hon höll i honom. Perfekt kan man tycka!

Måste verkligen bara slå ett slag för hur mycket jag verkligen älskar min familj!!!
Jag har världens bästa barn och man!! Ni är helt underbara!!! Glöm aldrig det!!!



min älskade blivande man!!!!!

Söndag!!!

Så har man klarat sig från magsjuka denna helgen!!! Man kan summera den så här:
Torsdag: Allt lugnt på dagen, sen på natten börjar Gus kräkas.
Fredag: Sista kräkhinken töms kl.09.00, danne vaknar med magknip och snurrande mage.
Lördag: Gustav är piggare än någonsin, får inhandla insidebrus åt danne som rapar väldigt äckliga rapar!!!
samt ser den läskigaste filmen någonsin!!! The fourth kind!!!!
Söndag: Gustav är på skithumör när han vaknar, kräver nyponsoppa och att få lyssna på bamse i vardagsrummet!!
Ska om några timmar till pappa på middag, får se om det blir bara jag och barnen, skulle ju vara väldigt trevligt om danne följer med! Vi får se hur hans mage mår idag!!!
Gustav kom precis och KRÄVER att få spela wii!! Nepp här tittas det på lattjo lajban!!!
Bryggde faktiskt helt ok kaffe imorse, har fått in snittsen på att måtta skånerost!!! Men det blir endå en myssko bismak av kaffet, bryggaren mår inte så bra!!! Men när kära svärmor va här så fick jag en ny bryggare i födelsedags present, vi öppnar lådan och ska premiär brygga lite, upptäcker att kannan är sprucken!! Stackars svärmor får ta med sig den ner till skåne igen och byta den! Tur att hon kommer om några veckor igen!!


jaha...

Gustav kräks.... Danne på väg....magen snurrar på honom!!!
Ska jag fly fältet med emma??? Funderar på det!!!

vad ska man göra???

Jaha... det va visst en torsdag som försvann! Vad jag vet så blev jag inte april lurad! Läste om sls försök att lura i folk att man har fårr ett chip insprutat i armen så det blev lättare att åka tåg och buss!!! Hoppas nu inte att det va nån som gick på det?? Eller????
Själva låg vi och kollade på film, en konstig men bra film. The men who stared at goats!!! Bara titeln är ju tokig!!!

RSS 2.0