måndagens bild!


vi uppskattar din väntetid till mellan 10-15min!

Jaha,,,,,,
Då sitter man i telefonkö hos tele2, kunde nog komma på något mer intressant att göra en måndag morgon. Men med gott kaffe blir allt mysigare. Gustav är inne på sitt rum och har en vild lek på gång, han har nog mycket roligare än jag. Emma är lätt missnöjd och astrött, hon spottar ut nappen och fräser åt allt och alla. Hon har visserligen sovit ganska bra inatt. själv har man sovit piss,,,, för första gången la jag och Danne oss utan att vara sams. Det va skit svårt att sova när vi va osams. Vaknade säkert 200 gånger. Men nu är vi sama och kommer att pussas massor när han kommer hem sen.

Nu är ju oxå flyttdatum satt, den 19 dec går flyttlasset till häggvik! massor med saker som ska fixas och hela hemmet ska rensas och packas. Känner lite ångest, kämpa så länge för att få tvåan och nu har vi kämpat ännu längre för att få en trea!
ojoj,,,,,nu är bara väntetiden uppskattad till mellan 6-10 min! Här går det undan! kan ju tycka att dom borde ha nån form av paus musik, det är ju ett stort framgångsrikt företag, det borde dom ha råd med!
nej men om man ska ta och vattna blommorna medans man väntar!

hittade dagens bild!!!


tisdag morgon...

Hmmmm.....
Dagen började i lätt kaos, försov mig och vaknade klockan 8, aj aj aj!
Gustav ska vara på dagis klockan 9 för utflykt, och han har inte det bästa morgon humöret. Fick tänka till vad som skulle göra mannen på bra humör och kom fram till beslutet att lussebulls frukost är det bästa för denna morgon. Sagt och gjort, killen fick lussebullar till frukost och vi kom iväg som vi skulle. Har även lyckats komma ihåg min enda viktiga grej att göra idag, ringa och boka om tandläkartiden. Ska nu dit i januari istället för imorn.
Lilla Emmisen sover som vanligt vid den här tiden så jag kan lugnt fylla på kaffedepåerna innan jag tänkte ta en lååång promenad till stinsen, men det blir tåg hem sen. Nån måtta får det lov att vara på prommenerandet!

Nu ska jag piffa mig lite och dricka mer kaffe. kanske att jag skriver mer senare!

Måndag. 10.03 piiip!

Fy faan vilken hemsk natt Emma hade! Tror att jag stoppade in nappen minst 30 gånger, upp och gjorde mat vid 3 kanske, gav mat igen vid 7, är helt slut i kolan.
Stackars Dane the man som skulle upp och jobba idag oxå, jag kan iallafall hänga i morgonrock halva dan. Satte på barnprogram åt gus när han kom upp vid hal 9 gick upp själv vid halv 10. Kommer säkert få stryk av Danne om jag säger när jag gick upp eftersom han gick upp vid 5 imorse. Men men, det får jag ta!

Idag väntar bak av årets första lussebullar! Bakade pepparkakor förra veckan så nu är det de gula bullarnas tur. Baka är den bästa stimulansen av min galna och överaktiva snart 5åring. Han får hjälpa till med att blanda och knåda. Av nån konstig anledning är hushålls göra något han finner nöje i, kanske inte att städa men baka och laga mat är super kul!
Nu ska jag fortsätta pimpla lite kaffe så att jag blir människa igen, det är bara en kopp som glidit ner än så länge. Minst en till måste jag ha!

Detta är vi!

Vi är en liten familj med mycket kärlek som består av:

Daniel den hårt arbetande, lätt förvirrade men underbare pappan!
Daniella(vad va oddsen för det!) den mycket förvirrade mammalediga, kaffepimplande mamman.
Gustav den galna men oxå han helt underbara 5åringen, den eviga nejsägaren i familjen!
Och sist och även  minst...
Emma den svår sövda gulligaste, underbaraste lilla tjejen!

Vi bor just nu i en trång tvåa i en grå förort till stockholm, men snart bor vi i en trea i samma gråa förort. Längtan och kampen för att få en större lya har varit lång och hård, kantad med många gräl och mycket irritationer. fast nu äntligen ska det bli verklighet!
Medans Daniel är borta from dusk till dawn och arbetar för att tjäna storkovan är jag hemma med Gustav och Emma på måndagar och resten av veckan är han på dagis och springer av sig!
Jag spenderar dagarna med att bygga på min lattemamma kariär och hänga med likasinnade. Nu även bloggmamma i familjen!
Vi är som sagt en liten familj med mycket kärlek och stora planer för framtiden!
Här kommer vi att kunna skriva lite varje dag om vi kommer ihåg och orkar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0