Åhhhh vill ha vill ha!!!!!


Fast lila!!!!!!
Kan inte nån förbarma sig över dessa fina fina skor!!!! JO!!!! Dom kommer bli mina om ca 1 år!! Dom är till det stundande bröllopet! Oj oj va fint det kommer bli under den tjusiga klänningen med dom fina fina glittriga lila  skorna!!!!!
Idag ska jag snygga till hemmet lite mer, matade snabeldraken och tvättade håret på moppsen igår, men lite mer piffing behövs. Kanske lite tassels!! stavas det ens så??
Vill oxå klargöra för er att det är INTE säkert att vi kommer med i lyxfällan!!!!! Vi har kommit en bit i castingen men det är inte säkert!!! Så ni kan sluta våndas och må dåligt över att vi ska skämma ut er i tv!!! Det handlar inte om er utan om oss!!!!! Om ni tycker att det är jobbigt behöver ni inte titta!!!
Men jag vill även tacka dom som stöttar oss i vårat beslut!! Det värmer!!!
Vi får se vad som händer och fötter!!!!

over and out!!!

äntligen måndag!!!!

Så gick denna helgen oxå!
Dane the man va i västerås lördag till söndag. Det va ju inte alls ångest att han skulle åka dit, så jag omgav mig med mina bästa vänner och massa onyttiga smaskens. Gustav va hos sin pappa och lill fisan va omgiven med kärlek och tjejer som nästan slogs för att få gosa med henne. Har hittat papper till inbjudningarna nu! Supersnygga lavendellila. Fick dom godkända av Daniel oxå. Känns skönt att saker börjar falla på plats.

Imorn kommer vi få hembesök från tv3, håll i dig nu syster! Lyxfällan ska komma och prata lite mer. Har redan pratat med en där flera gånger. Nu ska dom komma hem till oss och tydligen filma lite. Bara för dom på redaktionen sa hon, du behöver inte kamma håret! Eller hur!! Ser man ut som man brukar en tisdag eftermiddag så blir man ju garvet på julfesten på meter! Så det blir att röja upp, dra snabeldraken ett varv kanske även el moppo! Får inte glömma att fixa luggen!
Gustav är hemma idag och pratar sönder mina öron som vanligt! Goa ungen! Han kom in 2 gånger imorse och tyckte att det va dax för mig och Emma att stiga upp! Skickade tillbaks honom en gång väldigt tidigt, sen vid halv 9 tror jag att vi gick upp. Man kan säga att jag och Emma va lite trötta!
Jag va i centrum i lördags med The nopper aka Carro, hittade en tröja för 49 riksdaler! Min nya favvo! Synd att dane the man hade tappat en bit choklad i soffan igår och den hittade min rumpa, vilket resulterade i fläckar över hela min nya fina tröja!!! Fick panik och rusade in i badrummet för att gnida in tvättmedel på! Kollade inte efter vad som låg i maskinen, när jag skulle hänga den imorse så hade den blivit BLÅ!!!!!! Den va vit från början! SUCK!!!!! Det va den fina starten på dagen det!
Nu ska snart Camilla och Anna snart komma på besök! Ska ta och deoa mig lite!!

over and out!!

det är mycket nu....

Torsdag och gussen är på dagis och tvätthögen väntar!!!
Har inte känt så mycket för att skriva på ett tag nu, Gustav suger all kraft ur oss och sig själv. Igår somnade han redan vid 19, vaknade till vid 21 och då blev det en saga sen sova mer. Så han va ordentligt utsövd imorse. Emma hon hostade hela natten så vi fick inte så mycke sömn.

Men!!!!
I helgen va bästa Bodil här och hälsade på, bästa Gus va hos sin bästa Farmor så vi fick en paus. Vet fan inte vad jag skulle göra om inte Elisabeth fanns, hade jag haft massa pengar hade jag skickat henne på en resa runt jorden all inclucive! Finns ingen som henne!!! Jag vet att du tittar in här ibland!! SÅ! TACK FÖR ATT DU ÄR UNDERBAR!!!!

Bästa Bodil tog ut mig och Danne på restaurang i lördags, ett poppis thai ställe på söder, det va super gott och jätte mysigt. Sen blev det soffan för hela slanten, helt utmattad. Sov några timmar, sen tvn!!

På tisdag ska vi få finbesök!!! Kommer skriva mer om det en annan gång när vi vet hur det går!!!

Bröllopsplanerna går framåt, jag googlar och gör ordentliga listor och anteckningar om allt jag kommer på. Har hittat ett par skor jag ska köpa när skatten kommer. Super fina, 450kr! Ska ta en trip till sumpan och prova dom en dag snart!!!

mysungarna!

helgen gick väldigt snabbt!!!!

Så blev det måndag!!! Gustav är på dagis och jag o emma ska på anhörigstöd idag!! Hon brukar följa med mig på det! Hon gör succe där!
Min bästa storasyster har fått en liten Håkan! Bästa syster!!! han kom bara lite för tidigt! Men jätte grattis till mattias och michaela!!

Vår lilla Emma blir bara större och större!! Kom på imorse när jag plockade upp henne ur sängen att hon har fan blivit en lite fluffis!!! Riktigt saftiga lår!!! Gosfian!! Hon blev såååå glad när storebror kom hem från pappa igår, hon bara jublar och skrattade massor!! Hon hade ju en del att berätta för honom, kan man tro så som hon jollrade och lät! Nu är det bara 4 dar kvar innan Bodil the svärmor kommer på besök!!! Så idag ska det bokas bord på thairestaurang! Är lite fundersam på hur det funkar med barnvagn där och så, har hört att det är väldigt trångt där, men jag ska ringa och kolla!! Ska nog ta och googla fram telefon numret nu!!

Snart är det helg!!!

Denna helg ska Gustav till sin pappa, vilket betyder att vi får en chans att ta det lite lugnt. Det blir ju ganska så jobbigt att ha honom typ hela dagarna, som det har blivit nu under inskolningen. Han har ju bara varit på dagis nån timme om dan. Man börjar känna sig ganska så mör milt sagt!
Det är skönt att det funkar så bra på dagis för honom. Massa nya kompisar och super goa fröknar! Idag ska han vara kvar 3 timmar och även äta lunch där, skönt tycker jag då Emma sover nästan hela den tiden. Det ger mig tid till att duscha äta lite och kanske ta och dra igång en tvättmaskin. Eller bara ta det lite lugnt.

Lilla Emma bara blir större och större, eller ska man kanske skriva tjockare!! Snacka om att välling och gröt ger resultat! Biffiga lår och runda äppelkinder!  Hon fortsätter att sova hela nätterna, skönt!! Från typ halv åtta åtta till halv 7 7! Super skönt! jag sover ju hela nätterna, men Danne har börjat att vakna flera gånger igen. Det är jättejobbigt för honom. Tycker synd om honom eftersom han inte får lika skön sömn som jag! Sover som en stock gör jag!
Så här skönt borde han sova!!!

dag 2 flöt på problemfritt!!!!

Inga problem eller skador idag!
Så imorn ska jag bara lämna busungen på dagis och få gå hem i 2 timmar tills det är dax att hämta igen!!! När dom hade fruktstund idag hittade han några skojiga kompisar att busa med. Perfekt!!!!
Tänkte försöka lägga in fler bilder från pulkaåkningen idag!!!





slarvat igen!!!!

Nu har jag slarvat lite med bloggandet!!!!
Det har varit mycket med emma som varit risig och troligtvis håller på o få tand!!! Gustav har blivit mer och mer svartsjuk på emma och är på mig som en igel!! Ska alltid kramas och hänga på mig eller emma, säger emot eller inte lyssnar!!! mest inte lyssnar!! I söndags fick han åka med mamma och kjell på kalas i norrtälje, vi behövde vila och städa lite. Det vart en dag med lite sömn och mys! Det har gått så långt att vissa dagsr börjar vi bråka för att vi är så trötta och gustav vägrar lyssna eller bara skiter i vad vi säger. Ibland önskar man att det fanns nå piller man kan ge för att  han ska lyssna och skärpa sig!! Vi har fått lov att börja med utrensnings metoden, varje gång han slänger nån leksak i golvet eller inte plockar upp sitt lego, så tar vi det från honom. Det är en ganska fin samlin g bilar och lego vi fått ihop nu! Vi försöker ge honom mycket uppmärksamhet, men tillslut orkar man inte mer när han bara ska ha och ska ha!! Inget blir bättre, bara nästan sämre!
men men......
Här kommer lite bilder från pulkabacken i helgen!!!!


blev nu något krångel med uppladdningen!!! blir fler bilder senare!!

tror ni jag bölade eller?????

Oj oj!!! Kan jag bara säga! Grät krokodiltårar när jag skulle hämta mys gus på dagis igår. Tur att jag redan hade förvarnat fröknarna på att jag är ganska så blödig  och tjurar lätt!!! Så det gick bra, vi samlade ihop alla hans saker. Men när vi kom hem satte det igång igen,,, satt och visade danne gustavs pärm, där finns det bilder och teckningar som han gjort under åren på ebbas. Då öppnades ventilen igen ich jag bölade som fan igen, men tro inte att det va slut där inte. När vi satt och gav emma lite välling innan hon skulle sova började det igen. "hon är sååå fiiin""" så kom kranen på igen. Bara böla lite till typ! Galet känslig dag igår!
Så på måndag börjar Gustav på Smultronstället, det känns jättebra.
dagens äventyr består av att åka till bvc för 5 årskontroll, gus ska få spruta, men är lite tveksam till om han vill det. Ska försöka muta med lite lego  vi har hemma för sånna här tillsfällen!!!! Får se hur det går!! Kanske danne hinner hem så att han kan ta emma, blir lite jobbigt för gus om han ska dela mamma när det är han som ska mätas och sprutas!!!

Sista dagen på Ebbas förskola!

Idag är sista dagen för Gustav på sitt dagis Ebbas! Det är lite med sorg i hjärtat vi ska tacka för de här 4 åren!!
På måndag börjar vi på dagis här i häggvik, känner redan nu hur klumpen i halsen kommer. Har förberett mig på att det kommer bli ett tårfyllt adjö vid hämtning i dag! Bara en liten stund kvar tills det är dax att åka. Ska tömma ut under vagnen så att vi kan ta hem alla hans saker. I 4 år har fröknarna stöttat och hjälpt mig otroligt mycket, med allt från att jag har lämnat gustav i pyjamas för att han inte ville till dagis till att förbreda honom på saker som ska ske senare på dagen! Helt underbara har dom verkligen varit!!! Kommer sakna dom alla massor!
men Gustav kommer få nya underbara fröknar och kompisar på nya dagiset! Det ska ju verkligen bli skönt att slippa åka buss eller tåg för att lämna på dagis varje dag! bara att gå hundra meter knappt på morgonen nu!!

så om ni fantasiska fröknar är inne och läser om oss!!!!

TACK!! Ylva, Kia, Elisabeth, Birgitta(pensionerad), Anela och alla andra underbara fröknar!!
Tusen tack för ert tålamod med min lite galna son!!!!

lite nya bilder!!


Gus i legohimlen på 5års dagen!!

Gus på vasamuseet med mamma!!

Bilden blev lite dålig, men vi är fortfarande på museet!

Emma på ikea med mamma, Camilla och Anna!

Underbara sol!!!!!

Fantastiskt väder!!!! Härligt att det äntligen skiner en sol över sollentuna!
Idag ska vi vända näsan till bibblan och låna lite nya böcker att läsa på kvällen. Vi har läst barbapappa några kvällar i rad nu. Har lessnat lte på det lite kan man säga!
På måndag börjar lillgrisen på sitt nya dagis, ska bli super spännande! Men fan va jag kommer att gråta på torsdag när det är sista dagen på ebbas. Dom har verkligen varit super under dessa år han har gått där!
Emma snuttan har fått tillbaka hostan lite nu, hostar som bara den, men endå sover hon hela nätterna. Hon är sååå tapper, mellan hostningarna skarattar hon bara och ler! Fina underbara emma!
Nu kallar duschen!!!!
Lägger upp lite biulder senare!

från slask till is!!!!

vad hände?????
Jag hade våren i sikte när det började bli slask och plusgrader!! Så vaknade jag imorse och det va -10 och allt hade frusit till is igen! Fan tänkte jag då!! jag är väldigt less på att det är vinter nu! Är trött på griniga ploggubbar och snöhögar. är trött på täckbyxor och vantar och mössor!!! men mest trött är jag på att dra vagnen genom snödrivor på gångvägar som dom griniga ploggubbarna inte plogat!!! Hade en konfrontation med en igår!! Han ville inte flytta sig, han bara stod där med sin plogare och glodde!! tyckte att lilla jag med min barnvagn skulle flytta mig istället, Men gubbe!!! FLYTTA DIG!!!! tyckte jag!!! Efter många om och fan så flyttade han sig så att jag kunde gå förbi! Har tappat lusten på att vara trevlig mot dom nu!!! Är numera bara trevlig mot busschafförerna som kör 520 här, dom är typ alltid trevliga! Så ser dom till att vi kommer till dagis!
TILL BARNEN!!!!

Emmis hostar fortfarande lite, men det har blivit bättre. Hon sover som en stock på nätterna, verkligen bättre nu när hon får havrevälling! gröt eller mat på dagarna och välling på kvällen! Hon är en mätt och glad liten fis! Igår chockade hon dane the dad genom att skita typ 3 gånger!! Bättre att hon gör det än att hon är förstoppad och bara skriker och har ont!

Gustav äter lite bättre han me, visst krävs det lite lock med stjärnor på tavlan, men det glider ner mat i honom oxå.
Han sover oxå som död på natten, lite saga och puss och kram sen slocknar han! Han råkade glömma sitt lilla nintendo hos sin pappa efter helgen, tokigt!!! Inte oss emot! Vi är väldigt trötta på det där spelet. Det är bara bra att han får en paus från det.
Men jag har verkligen världens finaste barn!!!!

RSS 2.0