Söndag och solen tittar nästan fram!!!

Så har vi spenderat en helg i mys igen!
Gustav har varit hos sin pappa och vi har gosat med Emma hela helgen. Hon har börjat sträcka sig mot en när man ska lyfta upp henne! Så häftigt! Vi råkade låte henne somna vid typ 18-19 igår så hon vaknade vi 4 imorse och va hungrig, inte så sugen på att somna om, men till sist gjorde hon det. Föra att vakna igen vid 8!
I veckan fick vi besked från lyxfällan, nu e ni nyfikna va????
Vi kommer inte vara med på tv, så alla som skämdeskan slappna av! MEN vi kommer få hjälp endå. Dom kommer ha oss som en övningsfamilj för nya i staben på redaktionen, så vi fick hemläxa i form av en fullmakt som skulle skickas och djupintervjuer som skulle fyllas i och skickas tillbaka! Vi har gjort vår läxa, men det va en massa frågor att svara på. Alla va inte så lätta men det gick bra. Idag ska vi ut och promenera, precis som igår. Försöker ta minst en om dan. Det är skönt att vara ute och gå, men rensar lite i huvudet! så mår man ju bättre av friskluft!

Jag ska fortsätta i veckan att gå ut mer, varje dag som gustav är på dagis ska jag ta en promenad, när han är hemma får vi väl lov att gå till en  lekpark eller nått! Nu ska jag ta lite sen frukost och sen ta ut mannen och ungen i friskaluften!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0