Dr Phil morgon....

Sitter och kollar på dr phil så här på morgon kvisten, dagens ämne är folk som inte kommer överens med sina svärmödrar. Tur att man inte har det problemet, för jag har ju världens bästa svärmor. Som jag kan ringa och bara småprata lite med en eftermiddag. Så himla go och snäll, synd att hon bor så långt bort. Hade hon bott lite närmare hade hon fått komma och fika varje dag, nästan iaf.

Bästa svärmor Bodil!!!

Emma har nu gått på dagis i 2 veckor och det funkar jättebra, lite strul med maten bara, fast det beror nog på att det är på väg 4 tänder. Men det löser vi med gröt på dagis, så att hon får i sig något förutom banan på dagarna. Bästa mormor köpte ett par super fina röda gummistövlar åt emma, hon är liten och dom e lite stora. Strl.20!! Men oj oj så fin hon blir i dom, man kan undra vart dom ska gå med henne. Än går hon inte riktigt själv, men sakta men säkert så tar hon sig fram med hjälp av stolar och sånt hon kan hålla sig i. Favvo tjejen på dagis, alla vill gosa med henne för att hon är så liten och söt, men hon har börjat säga ifrån och knuffa bort fansen om dom blir för närgågna. Hennes största fan heter viktor och är 5 tror jag, han springer fram till vagnen på morgonen och ylar imma imma imma! (emma emma emma) Han är verkligen ljuvlig, men emma är inte så förtjust i det.
Överlag går allt super på dagis!!!
Gustav har blivit en helt annan unge sen han fick vara på dagis hela dagarna, inte lika mycke bråk och krig hemma. Oftast äter han nu oxå, vilket känns som en enorm lättnad för oss att vi kan sitta ner och äta utan att det ska bråkas och tjatas hela tiden. Visst tjatar vi fortfarande på honom att han ska äta, men det är mycke mindre nu. Inte heller lika mycke bråk på mornarna, eller på kvällen. Mycket har blivit bättre sen han får mer stimulans på dagarna. Vi ska fortfarande gå i föräldragruppen på bup för att få hjälp med hur vi bemöter fighterna och honom på ett rätt sätt.

Våra fina ungar!!!!

Idag ska mamma jag få gå till frisören och bli lite fin i håret!! Det va ett bra tag sen det hände! Lite färg och klippa lite toppar!!! Härligt! Danne har badtjänst, med andra ord så ska emma få bada länge idag.
Sedan väntar syskonmiddag hos pappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0