söndag och äntligen lite lugn!

Den här helgen har känts lååång!!!!!
Det har varit en bråk o tjat helg med gus, tråkigt o säga men som vanligt! Inget går in i honom och han bara tjatar och matvägrar nu oxå! Han kan inte aktivera sig själv så att vi kan få nån städning eller något gjort!
Känns som att hela familjen blir bitter och trött och grinig. Vi har ingen lust o hitta på något kul med barnen för att all must och kraft försvinner ut i att försöka prata med gusten. Man orkar inte vara trevlig längre. Att det är mycke på jobbet gör ju inte saken bättre. Först slita hela dan på jobbet sen komma hem o slita med en bångstyrig 6åring som tror att han kan göra som han vill. Släng på en 2års trotsig primadonna på det o du har våra kvällar!!! Inte så konstigt att man somnar som en stock i soffan kl 21! Så på måndag ringer jag till bup igen för att försöka få lite stöd och råd i hur vi ska gå vidare och komma ur detta eviga ekorrhjul av tjat och bråk. Nu har vi gått deras kurs och et hjälpte inte hela vägen, så då får vi byta infallsvinkel!!!Det ska nog lösa sig...... känns bara så tråkigt att vi inte kan få det att funka, vi vill ju bara att han ska vara lycklig och glad!

MEN....
han funkar jättebra i skolan, sitter stilla och lyssnar och vill lära sig! Men har lite problem med att funka igruppen, stökar runt och skriker mycke! Det krävs några tillsägelser innan han sitter helt stilla. Man undrar lite hur det ska gå när han ska upp i ettan och verklligen gå i skolan. Nu är det ju bara lite förberedande inför det riktiga!
Gliten idag har varit fotbollen och nu på em, lugnt och stilla!! Inge bråk!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0